Menține distanța. Și limitele de viteză.

Noul Golf GTE: cu reglarea automată a distanței "ACC" și asistent pentru frânare de urgență "Front Assist"

Sistemul opțional de reglare automată a distanței ACC te ajută să respecți o viteză maximă setată de tine, precum și distanța presetată față de autovehiculul din față. În combinație cu un sistem de navigație, ACC este extins cu un sistem predictiv de reglare a vitezei și un sistem de asistență în viraje. În acest context, ACC poate adapta viteza autovehiculului la limitările de viteză în vigoare, precum și la configurația traseului (curbe, sensuri giratorii etc.).1,2

Asistentul pentru frânare de urgență standard "Front Assist" cu sistem de detectare a pietonilor și bicicliștilor te poate avertiza cu privire la situații critice cu pietoni, bicicliști și alte autovehicule și în cazuri de urgență poate chiar frâna automat. Și în situații de virare și evitare sistemul Front Assist poate împiedica, în cadrul limitelor sistemului, un accident iminent, printr-o avertizare sau frânare de urgență. 1,2

În cadrul limitelor sistemului.

Șoferul trebuie să fie permanent pregătit să anuleze intervenția sistemului de asistență și nu este absolvit de responsabilitatea de a conduce autovehiculul cu prudență.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen