Pentru o apariție sportiv-elegantă

Exteriorul noului Golf GTE

 

Agilitate și aerodinamică - Golf GTE nu doar că și-a însușit aceste noțiuni, dar le și demonstrează. Aceste aspecte pot fi identificate clar de exemplu după bagheta ornamentală albastră, care se întinde de la logoul Volkswagen iluminat, pe întreaga parte frontală și până la farurile LED Matrix. Pe laterală tronează o inscripție GTE. Pentru ca autovehiculul să poată fi auzit și la viteze mici în regim electric, este redat în plus un sunet exterior electric.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen