Modelul Golf tău GTE. În lumina potrivită - însă fără orbire.

Noul Golf GTE: Asistent dinamic pentru faza lungă "Dynamic Light Assist"

Asistentul dinamic pentru faza lungă "Dynamic Light Assist" asigură o mai bună vizibilitate pe timp de noapte. Sistemul poate identificaautovehiculele de pe sensul opus și care circulă în față șiatenuează zonele corespunzătoare ale propriei faze lungi automat.1

În interiorul localităților se comută în plus automat de la faza lungă la faza scurtă . Pentru tine, aceasta înseamnă că: circuli mai mult și mai des cu faza lungă. Astfel, șoselele sunt iluminate mai bine și obstacolele pot fi identificate mai rapid.

În cadrul limitelor sistemului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen