Infotainment și divertisment în orice moment

Noul Golf GTE: App-Connect

Utilizare confortabilă a aplicațiilor și conținuturilor, asta înseamnă App-Connect1. Muzica, mesajele, hărțile sau audiobook-urile sunt transferate pe afișajul sistemului Infotainment și pot fi operate astfel în câmpul tău vizual. Sunt posibile două interfețe pentru conectarea de smartphone-uri: Apple CarPlay și Android Auto de la Google. Utilizarea devine deosebit de plăcută prin posibilitatea de conectare wireless pentru sistemul opțional de navigație "Discover" precum și radioul "Ready 2 Discover".

Mai multe despre App Connect

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Stoc disponibil

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen