Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Monovolum Flexibi şi spaţios

Polivalente, moderne şi cu design rafinat: monovolumele oferite de Volkswagen nu oferă doar confort maxim pe toate locurile, ci şi flexibilitatea spaţiului, beneficiind totodată de un design incitant. Singur sau cu o familie cu membri numeroşi, dacă sunteți în căutarea unui Volkswagen van, aici puteţi găsi maşina practică a visurilor dumneavoastră.

Golf Sportsvan

Sportivitate carismatică

Putere şi suveranitate. Este ceea ce Volkswagen Golf Sportvan emană prin fiecare unghi al profilul sportiv al automobilului,alungit şi cursiv, cu portiere mari şi o linie de profil dinamică. Umerii sportivi, inclusiv "linia de lumină", trec armonios spre hayonul cu blocurile optice spate compuse din două elemente. Suprafaţa vitrată generoasă din spate subliniază eleganţa modelului Golf Sportsvan şi oferă vizibilitate optimă. Un Volkswagen van cu forță și personalitate.

-> Golf Sportsvan

Touran

Iată cât de frumos poate fi cotidianul.

Dinamism atractiv şi multe detalii practice. Volkswagen Touran oferă mult spaţiu în dimensiuni exterioare compacte. Polivalentul model cu alura sa care emană siguranţă de sine dispune de suprafeţe mari din sticlă, un profil plin de forţă şi o linie a plafonului care coboară uşor spre spate, accentuându-i caracterul dinamic. Designul exterior atemporal al VW Touran are însă mai ales un scop: să vă ofere cât mai mult spaţiu pentru tot ceea ce este important în cotidianul dumneavoastră.

-> Showroom