Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Modelele SUV Sport Utility Vehicles marca Volkswagen

SUV-urile de la Volkswagen sunt marcate de dinamism şi sportivitate. În oraş sau în afara drumurilor bătătorite. Poziţia ridicată a scaunelor, tracţiunea integrală opţională 4MOTION şi diferitele sisteme de asistență a şoferului, incluse în dotarea standard sau opţională, promit cel mai înalt confort în timpul călătoriilor.

Volkswagen Tiguan

Design marcat de forţă

Proporţii dinamice, o secţiune frontală expresivă şi o secţiune posterioară marcată de forţă - Tiguan are grijă să nu fie trecut cu vederea, în ciuda dimensiunilor sale compacte. Limbajul clar al formelor cu care este desenată grila radiatorului se regăseşte şi la profilul încrezător, care este accentuat de liniile caracteristice. Exteriorul transmite forţă şi rafinament - combinaţia optimă pentru un stil de viaţă care oferă multe posibilităţi.

-> Showroom

Volkswagen Touareg

Cel mai mare SUV de la Volkswagen

Prin designul său progresist, Touareg promite performanţe puternice, pe şosea şi pe teren dificil. Modelul convinge până în cel mai mic detaliu cu un limbaj de design clar şi inconfundabil. Secţiunea frontală străluceşte prin grila compactă a radiatorului, barele de protecţie marcante şi  proiectoarele de ceaţă cu design modern. Secţiunea posterioară plină de forţă este caracterizată de dinamism, datorat barelor de protecţie cu design nou, difuzorului  şi aşa-numitei linii Tornado accentuate pe hayon. 

-> Showroom