Modelele SUV Sport Utility Vehicles marca Volkswagen

SUV-urile de la Volkswagen sunt marcate de dinamism şi sportivitate. Fie în oraş sau în afara drumurilor bătătorite: poziţia ridicată a scaunelor, tracţiunea integrală opţională 4MOTION şi diferitele sisteme de asistență a şoferului, incluse în dotare standard sau opţională, promit cel mai înalt înalt confort în călătorii.

Tiguan

Design marcat de forţă

Proporţii dinamice, o secţiune frontală expresivă şi o secţiune posterioară marcată de forţă - Tiguan are grijă să nu fie trecut cu vederea, în ciuda dimensiunilor sale compacte. Limbajul clar al formelor cu care este desenată grila radiatorului se regăseşte şi la profilul încrezător, care este accentuat şi de liniile caracteristice. Exteriorul transmite forţă şi rafinament - combinaţia optimă pentru un stil de viaţă care oferă multe posibilităţi.

-> Showroom

Touareg

Cel mai mare SUV de la Volkswagen

Prin designul său  progresist, Touareg  promite performanţe puternice, pe şosea şi pe teren dificil. Modelul convinge până în cel mai mic detaliu cu un limbaj de design clar şi inconfundabil. Secţiunea frontală străluceşte cu grila compactă a radiatorului, cu barele de protecţie marcante şi cu proiectoarele de ceaţă cu design modern. Secţiunea posterioară plină de forţă este caracterizată de dinamism, datorat barelor de protecţie cu design nou şi difuzorului, precum şi aşa-numitei linii Tornado accentuate pe hayon. 

-> Showroom

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă