Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Limuzinele Cerinţe ridicate în forme rafinate

Designul clasic nu a mai arătat niciodată atât de nou, ca la limuzinele de la Volkswagen. Proporţiile echilibrate şi armonioase sunt îmbinate cu liniile elegante şi totodată sportive, precum şi cu detalii aparte. Profilurile aerodinamice şi secțiunile frontale clar desenate conferă automobilelor suveranitate, lăţime şi exclusivitate.

Jetta

Un notchback plin de dinamism.

Volkswagen Jetta este o limuzină cu design clasic de tip notchback, cu proporţii armonioase. Secţiunea frontală clar desenată, secţiunea posterioară dinamică, jantele mari şi o siluetă aerodinamică: graţie acestor caracteristici, modelul emană atât sportivitate, cât şi eleganţă. Prizele inferioare de aer distinctive şi grila radiatorului cu lamele cromate accentuează această impresie.

-> Showroom

Passat

Când succesul prinde contur

Designul modelelor Volkswagen Passat îmbină cele mai ridicate standarde cu o naturalețe plină de uşurinţă. Modelul premiat cu distincția iF gold award 2015 la categoria "Produs", combină stilul clar cu limbajul vizual plin de forţă. Cu un design expresiv, la care fiecare linie urmează un scop şi care şterge limitele dintre clasa de mijloc şi cea superioară, limuzina reuneşte utilitatea practică şi eleganţa la cel mai înalt nivel.

-> Showroom