Modelele Variant Pentru aproape orice provocare

Modelele Variant de la Volkswagen sunt automobile cu adevărat polivalente. Conving prin confort şi performanţe, dar şi prin consumul redus. Generează mult spaţiu pentru designul sportiv şi totodată rafinat, atât la exterior, cât şi la interior. Trăsăturile estetice de la exterior sunt astfel continuate în interior: arhitectura modernă generează o atmosferă plăcută şi senzaţia de spaţiu generos.

Golf Variant

Alură suverană

La creionarea secţiunii frontale, designerii au optat pentru dinamism şi detalii premium. Barele de protecţie sunt vopsite cu eleganţă în culoarea caroseriei, iar grila radiatorului şi grila prizelor de aer sunt finisate în negru, pentru a fi evidenţiate. Luminile de semnalizare şi cele de zi sunt integrate în farurile principale cu halogen, care "privesc" cu hotărâre înainte.

 

-> Noul Golf Variant

-> Golf Variant
-

Passat Variant

Design la cele mai înalte standarde

Dând senzaţia de lăţime şi forţă, Passat Variant emană eleganţă şi dinamism, demonstrând cât de estetică poate fi funcţionalitatea. Capota alungită şi coborâtă a motorului, consolele scurte, ampatamentul lung şi linia marcantă a profilului îi conferă agilitate şi un caracter ferm, inconfundabil. Modelul a fost premiat cu distincția iF gold award 2015 la categoria "Produs", unul dintre cele mai importante premii de design din lume.

-> Passat Variant
-> Passat Alltrack

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă