Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Modelele compacte De la maşina mică de oraş la clasa Golf

Clasa compactă este un segment important pentru Volkswagen. Și nu este de mirare, pentru că automobilul care a dat numele clasei, Volkswagen Golf, însemnă estetică atemporală, calitate, valoare şi eleganţă. La fel şi frații săi mai mici, din clasa Volkswagen compact, atât cu 2 cât şi cu 4 uşi, îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate.

up!

O personalitate puternică. La fel ca a dumneavoastră

Volkswagen Up! se adaptează stilului dumneavoastră personal, aducând acum şi mai multă culoare în cotidianul dumneavoastră, graţie nenumăratelor posibilităţi de personalizare pe care le oferă. Puteţi opta pentru diferite culori la plafon şi la carcasele oglinzilor exterioare, la foliile decorative aplicate pe partea laterală a automobilului, precum şi pentru jantele din aliaj uşor. Look-ul individualizat este desăvârşit de luminile de zi cu LED şi luminile de semnalizare din oglinzi, incluse în echiparea standard pentru Volkswagen Up!

-> up!
-> e-up!

Polo

Un caracter puternic

Designul secţiunii posterioare este caracterizat la Volkswagen Polo de muchii şi linii clare, precum şi de forma compactă. Blocurile optice din spate, elementele reflectorizante şi chiar şi suportul pentru plăcuţa de înmatriculare conferă accente aparte şi atrag toate privirile asupra modelului Polo. Linia tăioasă a umerilor şi secţiunea frontală proeminentă fac caPolo să pară mai lung, fără a face compromisuri în privinţa caracterului compact. Detalii precum oglinzile exterioare cu design marcant, vopsite în culoarea caroseriei şi cu lumini de semnalizare integrate şi eleronul subliniază dinamismul şi agilitatea.

-> Polo
-> Polo GTI
-> Polo BlueMotion 

Golf

Atât de versatil.

Volkswagen Golf îşi defineşte propria clasă de design. Este mai marcant, mai sportiv şi mai aerodinamic decât înainte, dar îşi rămâne totuşi fidel. Caroseria cu proporţii moderne şi înălţime redusă concentrează sportivitatea şi puterea. Profilul caracteristic, cu montantul C evidenţiat, ampatamentul mărit, consolele mai scurte şi liniile precise îi conferă un dinamism elegant şi nou, dar totodată atemporal.

-> Golf