Modelele compacte De la maşina mică de oraş la clasa Golf

Clasa compactă este un segment important pentru Volkswagen. Nu este de mirare, căci automobilul care şi-a dat numele clasei, Golf, însemnă estetică atemporală, calitate, valoare şi eleganţă. La fel şi frații săi mai mici, îndeplinesc cele mai înalte standarde, atât cu 2 uşi, cât şi cu 4 uşi.

up!

O personalitate puternică. La fel ca a dumneavoastră

Up! se adaptează stilului dumneavoastră personal, aducând acum şi mai multă culoare în cotidianul dumneavoastră, graţie nenumăratelor posibilităţi de personalizare pe care le oferă. De exemplu, puteţi opta pentru diferite culori la plafon şi carcasele oglinzilor exterioare, precum şi la foliile decorative aplicate pe partea laterală a automobilului, dar şi pentru jantele din aliaj uşor. Look-ul individualizat este desăvârşit de luminile de zi cu LED şi luminile de semnalizare din oglinzi, incluse în echiparea standard.

-> up!
-> e-up!

Polo

Un caracter puternic

Designul secţiunii posterioare este caracterizat de muchii şi linii clare, precum şi de forma compactă. Blocurile optice din spate, elementele reflectorizante şi chiar şi suportul pentru plăcuţa de înmatriculare conferă accente aparte şi atrag toate privirile asupra modelului Polo. Linia tăioasă a umerilor şi secţiunea frontală proeminentă fac ca Polo să pară mai lung, fără a face compromisuri în privinţa caracterului compact. Detalii precum oglinzile exterioare cu design marcant, vopsite în culoarea caroseriei şi cu lumini de semnalizare integrate, dar şi eleronul subliniază dinamismul şi agilitatea.

-> Polo
-> Polo GTI
-> Polo BlueMotion 

Golf

Atât de versatil.

Golf îşi defineşte propria clasă de design. Este mai marcant, mai sportiv şi mai aerodinamic decât înainte, dar îşi rămâne totuşi fidel. Caroseria cu proporţii moderne şi înălţime redusă concentrează sportivitatea şi puterea. Profilul caracteristic, cu montantul C evidenţiat, ampatamentul mărit, consolele mai scurte şi liniile precise îi conferă un dinamism elegant şi nou, dar totodată atemporal.

-> Golf

Acest site folosește cookie-uri. Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor.
Acceptă și continuă