Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Coupe Frumuseţe şi perfecţiune

Volkswagen Coupe, sportiv şi elegant, fascinează încă de la prima privire și impresionează în continuare cu fiecare kilometru de drum. Din orice perspectivă, formele moderne ale VW Coupe încântă privirea. Liniile elegante, perspectiva impresionantă a părţii posterioare şi caracterul puternic conferă o alură marcată de siguranţă de sine. Încredere și forță în fiecare mișcare de volan. De la primele secunde în interiorul confortabil și până la orele lungi petrecute pe șosea în cele mai plăcute călătorii.

Volkswagen CC

Suveranitate rafinată

Care este secretul atractivităţii sale aparte care te impresionează iremediabil? Volkswagen CC reuneşte suveranitate stilată a unei limuzine, cu eleganţa dinamică a unui coupe. Liniile inconfundabile curg de la plafonul care coboară lin, trecând peste uşile fără cadru şi pâă la pragurile accentuate. Formele elegante ale secţiunii din spate sunt pline de dinamism, sugerând prezența în spate  a unui eleron- indiciu subtil al puterii sale. La volanul automobilului VW CC, puterea înseamnă rafinament și eleganță și emană cu finețe de sub capotă la fiecare accelerație cu care cucerește drumul. Perfect pentru experiențe de neuitat, indiferent de copul călătoriei.

 -> Showroom