Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Cabrio Deschis pentru visuri

Libertatea şi dorinţa de aventură sunt dintotdeauna strâns legate de modelele Volkswagen Cabrio. Reţeta succesului: elemente de design ieşite din comun implementate în proporţiile dinamice ale prezentului, plus sportivitate clară, impresionantă şi suverană.

Beetle Cabrio

Designul nou al unui simbol iconic

VW Beetle Cabrio oferă propria sa formă de libertate - și nu doar atunci când deschideţi plafonul. Obraznic, masculin, dinamic... Broscuţa secolului 21 este marcată de sportivitate incitantă și energie care molipsește. Este deschisă la orice: softtop-ul complet automat se deschide în doar 9,5 secunde, la viteze de deplasare de până la 50 km/h. Perfect pentru zilele aventurilor cotidiene în orașul aglomerat și ideal pentru excursiile printre lanuri nesfârșite sau la umbra jucăușă a pădurilor de brazi, Beetle Cabrio vă ispitește mereu la drum.

Linii clare pregătite întotdeauna pentru următoarea curbă pe șosea, sisteme audio performante și sisteme de asistență care transformă orice drum într-un moment de relaxare. Totul disponibil acum cu Volkswagen Cabrio, mai sportiv ca oricând și deschis la orice idee care înseamnă viteză și deplasare.

-> Beetle Cabriolet 
-> Beetle Cabriolet Dune