Meniu
Inchidere meniu

Platforma modulară pentru propulsie electrică (MEB)

Un modul. Numeroase modele.

Indiferent că este vorba despre o mașină de oraș, un SUV sau un model spațios cu 7 locuri - platforma modulară de propulsie electrică, pe scurt, MEB, oferă tot ceea ce poți aștepta de la mobilitatea electrică a viitorului. Căci această platformă de autovehicule nou dezvoltată este proiectată special pentru autovehicule electrice. Ce este special: Cu MEB, posibilitățile acestei tehnologii pot fi optim exploatate. Te poți bucura, căci pentru tine asta înseamnă un plus de spațiu, flexibilitate, autonomie, confort și dinamică. Sau mai simplu, un nou tip de mobilitate.

Mai mult spațiu pentru a te desfășura.

Volkswagen a regândit mobilitatea electrică de la temelie. Până la urmă, ea nu are nevoie nici de un motor cu ardere internă, nici de cutie de viteze cu tunel cardanic sau de rezervor de combustibil și instalație de evacuare a gazelor arse. Un adevărat noroc, atât pentru tine, cât și pentru inginerii și designerii noștri, Urmarea: Ampatamentul devine mai mare, ieșirile în consolă mai scurte și micile motoare electrice se află direct la punți. Acest lucru nu numai că arată dinamic, ci reprezintă și baza perfectă pentru toate autovehiculele, de la clasa compactă la monovolum. Astfel vei avea parte de o senzație de spațiu complet nouă și au mai mult loc pentru tine, pasagerii și bagajele tale.

Energie cu sistem.

Inima familiei ID. este sistemul său de baterii cu încărcare rapidă, integrat în podeaua autovehiculului, într-un mod care economisește practic și îl protejează. Acest lucru aduce centrul de greutate mai jos și asigură o mai bună repartizare a greutății, pentru ca tu să poți savura un comportament de rulare echilibrat și dinamic. În plus, bateria poate fi personalizată. Dacă de ex. nu te interesează o autonomie mare, deoarece circuli mult în oraș, îți este suficientă o baterie mică. Asta face mașina să aibă și un preț mai avantajos. Dacă din contră, ai nevoie de multă energie pentru distanțe lungi, optezi pur și simplu pentru un autovehicul cu o baterie mai mare.  

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen