Meniu
Inchidere meniu
Start Video

Volkswagen, just electric. ID.

 

Este timpul pentru un alt fel de gândire: Timpul pentru a redefini mersul cu mașina. Cu familia ID. de la Volkswagen, mobilitatea electrică la nivel local devine accesibilă oricui. Căci o idee nouă poate pune în mișcare multe, dar numai dacă oricine poate lua parte la ea, putem schimba lumea.

Rămâi informat

Fii printre primii care vor conduce și experimenta noul ID.3 1ST.
Primește din timp știri & actualizări despre mobilitatea electrică și modelul ID.3 1ST.

Este timpul autovehicule electrice pentru toți

Familia complet electrică ID. oferă mai mult decât simpla deplasare în regim electric: ID. este spațiul tău personal pe roți: o mașină care te ascultă, te înțelege și învață de la tine. Cu ID., o nouă dinamică a accelerării complet electrice devine accesibilă tuturor. Bateriile cu încărcare rapidă, cu autonomie ridicată, aduc pe oricine la destinația sa personală.

Electric devine accesibil

Volkswagen ID. este pentru cei mulți. Pentru milioane de oameni. Familia ID. oferă cele mai moderne autovehicule electrice începând cu nivelul de preț al unei mașini comparabile cu motor cu ardere internă - deoarece schimbările inovatoare pot avea succes numai atunci când oricine poate profita de ele. 

Noi distanțe

Cu Volkswagen ID., noi pietre de hotar devin tangibile. Pentru fiecare dintre noi. Datorită acumulatorilor cu încărcare rapidă, cu o autonomie de până la 550 km pot fi străbătute și distanțe mai lungi, fără emisii de CO2. Indiferent încotro merge călătoria.

O nouă dinamică

Condusul ecologic și sustenabil nu a fost niciodată mai palpitant. Fără schimbare de trepte - nici automată, nici manuală - astfel începe era accelerării electrice. Iar împreună cu ea, drumul nostru spre condusul complet autonom.

Conectat și mai bine

Să conduci un ID. este mai mult decât să conduci o mașină. Conectivitatea inteligentă și cea mai modernă tehnologie învață de la tine, vorbesc cu tine și te ajută în tot ce ai nevoie. ID. Volkswagen deschide lumea unei mobilități electrice moderne, fără emisii la nivel local, care redefinește interacțiunea între șofer și autovehicul.

Un stil pentru orice lifestyle

O nouă formă de mobilitate: Volkswagen ID. prezintă tipuri de autovehicule pentru toate nevoile. Conceptul spațiului și habitaclului sunt orientate spre viitor și prezintă deja de pe acum, modul în care este gândită mobilitatea pentru condusul complet autonom.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen