Meniu
Inchidere meniu
Închide

Configurator

Distribuitor

Rezervă online!

Stoc disponibil

Viziunea mobilității electrice.

Cea mai bună cale de a prevedea viitorul este de a-l inventa. De aceea, contribuim activ la mobilitatea electrică de mâine. Cu toate viziunile, ideile și posibilitățile noastre tehnice. Astfel sunt create mașini care îți fac viața mai simplă și mai bună. Iar cea mai bună dovadă în acest sens este faptul că viitorul a început deja de mult.

Conceptcar-ul ID. Vizzion este, așa cum spune și numele, viziunea noastră pentru autovehiculele electrice ale viitorului: o limuzină de clasă superioară cu design progresiv, concept inteligent al interiorului și tehnologie inovatoare. Motoare electrice la puntea față și puntea spate permit o tracțiune integrală cu accelerare deosebit de dinamică. O autonomie ridicată, de până la 665 de kilometri, este asigurată de bateria litiu-ion performantă, integrată în podeaua autovehiculului.

În cazul ID. VIZZION, tu ești în centrul atenției. Lucru pe care îl observi deja dinainte de a intra, pentru că te identifică prin recunoaștere facială și îți deschide ușile. În același timp, benzile luminoase cu leduri care înconjoară autovehiculul, pulsează. În interior te vei simți ca într-o sufragerie generoasă și vei savura confortul scaunelor ergonomice. Geamurile laterale, precum și plafonul panoramic din sticlă pot fi opacizate dacă doriți. 

Singurul lucru la care trebuie să renunți este volanul. Elementele de comandă sunt virtuale și sunt proiectate în habitaclu via Augmented Reality. Le poți vedea numai cu o pereche de ochelari Mixed Reality. Interacțiunea este intuitivă și de aceea, o joacă de copii. Modelul ID. Vizzion îți recunoaște gesturile și îți ascultă fiecare cuvânt. Cu timpul, el învață chiar să se adapteze tot mai bine la tine. Arată a science fiction, va deveni însă în curând science fără fiction.

Cu ID. Vizzion, deplasarea complet automatizată a devenit realitate. Datorită celei mai moderne tehnologii, mașina poate deveni propriul șofer. Iar pe durata călătoriei, tu poți face orice ai chef: divertisment Multimedia fascinant, muncă concentrată sau pur și simplu relaxare. Iluminarea interioară și temperatura sunt adaptate automat în funcție de preferințele tale. În plus, există numeroase alte inovații de care nu profiți numai tu, ci și ceilalți participanți la trafic. Modelul ID. Vizzion se gândește la toată lumea.

Tehnologie inovatoare.

Guiding Projection

Modelul ID. Vizzion nu se gândește numai la tine, ci și la ceilalți participanți la trafic. Farurile sale HD Matrix pot proiecta, cu cele 8.000 de leduri controlabile independent, o trecere de pietoni virtuală pe stradă. Astfel, pietonii văd că ID. Vizzion i-a identificat și pot traversa strada în siguranță.

Realitate virtuală.

AR Interface.

Modelul ID. Vizzion este unul din primele autovehicule electrice din lume care oferă o perspectivă a anului 2030. Atunci nu va mai exista volanul. Căci nici nu vei mai avea nevoie de el, pentru că vei controla totul în mod intuitiv, prin gesturi și voce. Elementele de comandă sunt virtuale. Poți vedea totul cu o pereche de ochelari Mixed Reality. Sună a science fiction. Dar va fi în curând realitate.

Navă spațială.

Interior.

Ușile modelului ID. Vizzion care se deschid în direcții opuse îți oferă acces confortabil în habitaclul complet nou dezvoltat. Conceptul "Open Space" este proiectat precum un spațiu generos pentru relaxare, de jur împrejurul tău. Ia loc pe unul dintre scaunele ergonomice, obscurizează geamurile dacă dorești, activează funcția de suprimare a zgomotelor și folosește timpul pentru a lucra sau a te relaxa.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen