Meniu
Inchidere meniu

ID. Crozz. Pregătit atunci când ești și tu.

Dacă ai putea reinventa mobilitatea, cum ar arăta ea?

Avem o viziune care îți va electrifica viața de zi cu zi. Un autovehicul electric care îți face viața mai bună. Atât de inteligent, încât te înțelege. Cuvânt cu cuvânt. Și atât de interconectat, încât este mai aproape de tine ca niciodată. Prin tehnologie care te duce mai departe. Îți oferă noi libertăți. Și te inspiră să descoperi lucruri noi.

Ideea noastră este un autovehicul electric pentru toți. Și pentru că fiecare om este altfel și are nevoie de altceva, am construit autovehiculul potrivit pentru fiecare. Atât de personal, încât și se potrivește perfect. Ție sau familiei tale. Sau slujbei tale. Ca de exemplu Conceptcar-ul nostru ID. Crozz. În calitate de Crossover modern, el îmbină punctele forte ale unui SUV cu eleganța unui Coupé. Foarte practic. Căci se simte ca acasă și în oraș, și în natură. La fel ca tine. Și face multe lucruri posibile pentru tine. Foarte simplu. Și complet electric.

Start Video

Cu ID. Crozz ai libertatea de a face tot ceea ce este important pentru tine. Indiferent ce drum alegi. De aceea, autonomia sa este atât de mare, încât aproape nici o destinație nu este prea departe. Deci lasă în urmă orașul și cotidianul și pornește într-o călătorie de explorare. Am proiectat habitaclul său generos în așa fel încât să te simți înăuntru ca acasă. Este flexibil și îți oferă mult loc. Atât de mult, încât înăuntru încape chiar și un Crossbike. Și bagaje pentru un concediu întreg. Datorită celei mai noi tehnologii, asigură aer proaspăt, curat. Înăuntru și afară. Cu motorul său electric fără emisii, se deplasează atât de silențios, încât de pe drumul forestier până în trecătoarea montană, poți savura natura cu toate simțurile. Iar datorită tracțiunii integrale dinamice, descoperi locuri unde nu ai mai fost niciodată. Modelul ID. Crozz este întotdeauna pregătit pentru o aventură. Și la fel de spontan ca tine.

Prototipul modelului ID. Crozz de la Volkswagen reprezintă definiția mobilității electrice a viitorului. Acesta include numeroase inovații care îți permit să de deplasezi dinamic și fără zgomot pe șosele în curbe. Cândva, în viitor, te vei deplasa  la cerere  și pilotat  -  iar atunci vei putea pur și simplu să savurezi peisajul. A, da, cu această mașină interconectată digital poți chiar să vorbești. Deci salută-ți libertatea.

Mai mult loc pentru idei.

O minune a spațiului

Modelul ID. Crozz a fost dezvoltate pentru a-ți oferi mai multă libertate. Și spațiu liber. Pentru aceasta ne-am concentrat în special să eliminăm tot ceea ce este în plus. De exemplu, stâlpul B. Și scaunele din spate și consola centrală pot fi deplasate foarte ușor. Astfel ai mai mult spațiu pentru tot ceea ce este important pentru tine. 

Libertate, oriunde ai merge.

Tracțiune integrală

Modelul ID. Crozz te duce mai departe. Și cu tracțiunea sa integrală electrică, aproape peste tot. Datorită noilor tehnologii, în curând vor fi posibile autonomii de până la 500 de kilometri cu o încărcare a bateriei. Așadar, lasă în urmă cotidianul și pornește pur și simplu la drum. Singur, sau cu oamenii importanți pentru tine. Destul de sportiv. Și local fără emisii.

Mai mult timp pentru tine.

Deplasare autonomă

A conduce sau a te lăsa condus. În ID. Crozz, tu alegi. O atingere a volanului este suficientă, iar ID. Pilot preia controlul. Sau îi spui pur și simplu, cu ajutorul comenzii vocale. În plus, în regim autonom, acesta retrage volanul. Astfel ai și mai multă libertate pentru lucrurile importante. De exemplu, peisajul. Sau o carte bună. Este încă muzica viitorului, însă sună bine pentru toată lumea.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen