Meniu
Inchidere meniu

Modelul ID.R Challenge AcceptID

Face impresie.
Fără urme.

Volkswagen ID.R este definiția potențialului de performanță fără compromisuri al mobilității electrice a viitorului. Deja în anul 2018, mașina de curse fără emisii a putut îndeplini această cerință la legendara cursă pe traseu montan Pikes Peak International Hill Climb, stabilind un nou timp record.

Însă asta nu a fost tot. Acum a fost spulberat și cel mai bun timp obținut de un autovehicul electric pe cel mai dificil circuit de curse din lume: pe celebra Nordschleife cu o lungime de 20,8 kilometri a circuitului Nürburgring. Cu un timp de numai 6:05,336 minute, pilotul Volkswagen Romain Dumas a scurtat vechiul timp obținut de Peter Dumbreck cu 40,56 secunde.

Succese precum acestea sunt pentru noi cea mai bună dovadă a faptului că poți face impresie și fără a lăsa urme. #challengeacceptID

Contra cronometru. Pentru viitor.

Cel mai important rol al modelului ID.R nu este acela de a doborî record după record pe cele mai dure trasee din lume. Cea mai mare provocare o reprezintă rolul său de model și Pace Car pentru o întreagă generație de autovehicule electrice.

Cu un pas înaintea concurenței și a vremurilor sale.

Atunci când vrei să dobori recorduri, nu ai nevoie numai de o mașină rapidă. Ai nevoie de idei care sparg limitele convenționalului. Din nou și din nou. Căci în domeniul extrem de dinamic al mobilității electrice nu este vorba numai de viteză pe șosea, ci și în dezvoltare. De aceea, fiecare kilometru parcurs de modelul ID.R este util și pentru fiecare dintre celelalte modele ale familiei ID.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen