VW Jetta: App-Connect

 

Graţie sistemului opţional  App-Connect¹, în timpul călătoriilor puteţi utiliza confortabil informaţii şi aplicaţii afişate pe smartphone-ul sau iPhone™-ul dumneavoastră. Acestea sunt redate pe display-ul sistemului radio sau de navigaţie şi pot fi operate confortabil prin intermediul touchscreen-ului aflat în câmpul vizual al şoferului. Pentru evitarea distragerii atenţiei, în timpul călătoriei pot fi accesate doar aplicaţiile compatibile App-Connect¹, precum Think Blue. Trainer, Shared Audio, Drive & Track sau My Guide. Pot fi folosite şi aplicaţii care nu au legătură directă cu automobilul, precum cele de radio on-line sau serviciile de ştiri. Volkswagen oferă trei interfeţe pentru conectarea smartphone-urilor: MirrorLink™, CarPlay™ de la Apple şi Android Auto™ de la Google.

 

Detalii despre App-Connect

 

 

1) Disponibil exclusiv în combinaţie cu sistemul radio "Composition Media" sau sistemul de navigaţie "Discover Media". Vă rugăm să verificaţi dacă dispozitivul dumneavoastră este compatibil App-Connect, deoarece în prezent doar puţine telefoane de pe piaţă suportă standardul App-Connect. Volkswagen colaborează strâns cu producători mari de smartphone-uri pentru a promova disponibilitatea la scară largă a tehnologiilor App-Connect. Informaţii actuale cu privire la compatibilitatea telefoanelor mobile noi, respectiv disponibile deja pe piaţă, găsiţi la www.volkswagen.com/car-net. Utilizarea aplicaţiilor App-Connect se face exclusiv prin intermediul telefonului dumneavoastră mobil. Vă rugăm să aveţi în vedere condiţiile dumneavoastră contractuale pentru serviciile de date şi internet.

 

Cu App-Connect, aplicaţiile speciale şi diferite în funcţie de tehnologia utilizată sunt "oglindite" de pe smartphone-ul dumneavoastră pe ecranul de pe consola centrală a automobilului Volkswagen. Astfel, prin intermediul touchscreen-ului sistemului de navigaţie, puteţi utiliza aplicaţii Volkswagen utile. În funcţie de aplicaţie şi tehnologie, este posibilă şi comanda vocală.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Jetta A rămâne tânăr devine cu timpul tot mai minunat.