Meniu
Inchidere meniu

Instalare: Pași

 

 

Vă rugăm să urmați acești pași pentru instalarea părții 1 și 2 a actualizării

1. După ce ați încheiat călătoria, parcați modelul ID. în siguranță și acționați frâna de parcare electronică. Decuplați contactul. În timpul instalării, modelul dumneavoastră ID. trebuie să prezinte o conexiune stabilă și constantă la internet.

2. Vă rugăm să asigurați un nivel de încărcare de minim 50% și să scoateți conectorul de încărcare. De asemenea, asigurați-vă că toate geamurile sunt complet închise.

3. În ecranul de ieșire, selectați opțiunea "Actualizare disponibilă" pentru a instala actualizarea. Asigurați-vă că este activ "modul online".

4. Instalarea va porni imediat ce coborâți din autovehicul și încuiați autovehiculul dumneavoastră ID.

5. Dacă descuiați autovehiculul dumneavoastră ID. în primele două minute după ce l-ați încuiat, procesul de instalare se va întrerupe. În timpul instalării actualizării nu puteți utiliza sau încărca autovehiculul dumneavoastră ID., însă îl puteți descuia oricând.

6. După finalizarea instalării, veți fi informat în sistemul Infotainment. Acum puteți configura un utilizator principal.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen