Perspectivă perimetrală „Area View”

Pentru perspectivă de jur împrejur.

Manevrare în centrul aglomerat, în parcarea acoperită și pe drumuri accidentate: există numeroase situații în care, ca șofer, ți-ar prinde bine încă o pereche de ochi. Cu sistemul opțional de vizualizare perimetrală "Area View" beneficiați de patru camere, care înregistrează zona din jurul mașinii și transmit perspective utile pe ecranul sistemului Infotainment. Astfel, puteți vedea mai bine, de exemplu, bordurile sau marcajele locurilor de parcare și puteți privi chiar și după colț.¹

Reprezentare exemplificativă în ID.4 GTX, imaginea poate să difere.

În cadrul limitelor sistemului.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul ­ID. 7

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie, autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare. Gehe zurück

Noul ­ID. 7

  1. 1.

    Concept apropiat de producția de serie, autovehiculul nu este oferit încă spre vânzare. Gehe zurück

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen