Gândește în perspectivă

Pre-Crash

Pentru caracterul sportiv este nevoie de confort: Sistemul opțional proactiv de protecție a pasagerilor "Pre Crash" vă oferă siguranță, în cadrul limitelor sistemului, în situații critice, cum ar fi în cazul unor coliziuni iminente. Acest sistem poate identifica o situație cu potențial ridicat de accident. Astfel, modelul dumneavoastră ID.4 GTX va tensiona preventiv centurile de siguranță față. Pentru cazul cel mai rău.

Vă menține pe banda dumneavoastră de mers. Și pe ceilalți la distanță.

Side Assist & Travel Assist

Deplasările mai lungi devin semnificativ mai relaxate cu modelul dumneavoastră ID.4 GTX cu sistemul opțional "Travel Assist " 1),2). În special pe autostrăzi sau pe drumuri naționale bine construite, asistentul poate menține pentru dumneavoastră banda de rulare, viteza și distanța față de participanții la trafic din față, în cadrul limitelor sistemului. În plus, sistemul opțional "Side Assist"1),2) din oglinda exterioară poate avertiza cu privire la schimbări periculoase de bandă (în combinație cu asistentul la ieșirea din parcare, disponibil ca echipare standard.)

1) Im Rahmen der Grenzen des Systems.
2) Der Fahrer muss jederzeit bereit sein, das Assistenzsystem zu übersteuern, und wird nicht von seiner Verantwortung entbunden, das Fahrzeug umsichtig zu fahren.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Noul ID.4 GTX

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen