Meniu
Inchidere meniu

Noul ID.4 GTX

Rațiunea întâlnește pasiunea

De la 0 la 100 km/h în 6,2 s, fără emisii de CO2 la nivel local - cu noul ID.4 GTX nu mai trebuie să faceți compromisuri pentru a vă deplasa într-un mod sustenabil. Savurați performanțele sportive ale fratelui cu tracțiune integrală al modelului ID.4, cu propulsie complet electrică și autonomie extinsă. Noul ID.4 GTX: sportiv ca un GTI, confortabil ca un SUV și sustenabil ca un ID.

Highlights

Tracțiune integrală

Tracțiune integrală pentru toți cei cărora le face plăcere să conducă sportiv pe aproape orice fel de vreme.

Mai multe

Design

Jante exclusive, standard, din aliaj ușor de 20 de inci, grilaj de ventilație negru ultralucios, semnătură luminoasă pregnantă în deflectoarele de aer – atât de sportiv poate să arate mobilitatea electrică.

Mai multe

Performanță

Cele două motoare ale modelului ID.4 GTX vă duc în cca 6,2 secunde de la 0 la 100 km/h.

Află mai multe

Performanța electrică întâlnește designul exclusiv

Tehnologie

Tracțiune integrală

Plăcerea de a conduce un SUV

Plimbare pe diferite tipuri de drumuri: Tracțiunea integrală sportivă a modelului ID.4 GTX vă ajută să ajungeți la destinație. Iar forța motorului este distribuită la toate cele patru roți, în funcție de necesar. Tracțiunea optimă și mai multă precizie pe traseu, chiar și pe teren afânat sau alunecos, sunt asigurate de setările activate de profilul de deplasare exclusiv "Traction"1

Performanță

Performanță complet electrică

ID.4 GTX oferă plăcerea complet electrică la volan, cu o accelerare de la 0 la 60 km/ h în numai 3,2 secunde și de la 0 la 100 km/h în numai 6,2 secunde la un nivel nemaiîntâlnit. Fără schimbări de trepte, aproape fără nici o întârziere în reacție - pur și simplu, plecați la drum și savurați senzațiile intense. Datorită unei autonomii de până la 480 km2) vă puteți deplasa pe parcursul întregii zile sau puteți pleca la drum în natură. Iar cu viteza maximă de 180 km/h nu lăsați numai grijile cotidiene în urmă.

Direcție progresivă & tren de rulare sport

Adaptat pentru plăcerea condusului

ID.4 GTX este definiția caracterului sportiv, din toate punctele de vedere. Și pentru ca și dumneavoastră să simțiți acest lucru, el dispune de un tren de rulare sport cu adaptare rigidă a arcurilor, amortizoarelor și barelor stabilizatoare. În plus, comportamentul optimizat al direcției progresive sporește dinamica de rulare. Iar aceste aspecte asigură un răspuns și mai direct și mai multă distracție, în special în cazul unui stil de condus sportiv sau pe trasee virajate.

Sarcină remorcabilă mai mare

Încărcarea simplificată

Hobby-ul sau profesia dumneavoastră implică utilizarea unui echipament complex? Nici o problemă, căci modelul ID.4 GTX poate fi livrat la cerere, cu un dispozitiv de remorcare pliabil electric. Datorită tracțiunii integrale, acesta este proiectat pentru sarcini de până la 1.200 kg3). Iar în cazul în care nu aveți nevoie de dispozitivul de remorcare, acesta poate fi rabatat la loc sub bara de protecție.

MEB - Platforma modulară a propulsiei electrice

Spațiu generos, comparativ cu alte modele din clasa sa

Indiferent că este vorba despre mașini de oraș, SUV-uri sau modele spațioase cu 5 locuri: platforma modulară a propulsiei electrice, MEB, reprezintă baza pentru multe modele - și pentru noul ID.4 GTX. Această platformă inovatoare pentru autovehicule este proiectată special pentru autovehiculele electrice și exploatează la maxim posibilitățile acestei tehnologii. Astfel, s-a putut realiza, de exemplu, un ampatament extra-lung cu console scurte. Prin urmare, modelul dumneavoastră ID.4 GTX convinge printr-un spațiu mai generos, comparativ cu alte modele din clasa sa.

Design

Exterior

Extrem de sportiv

Noul ID.4 GTX demonstrează cât de uluitoare poate fi mobilitatea electrică: cu jante futuriste din aliaj ușor de 20 de inci cu design exclusiv GTX, plafon negru tipic ID.4, bare de plafon și grilajul de ventilație negru ultralucios. Cadrul plafonului și decorul stâlpului C sunt realizate într-o nuanță antracit exclusivă. Un alt element care atrage atenția: eleganta bandă luminoasă dintre faruri și logo-ul Volkswagen. Inscripția "GTX" din față, de pe aripă și din spate, cu bagheta difuzorului de culoare gri Galvano metalizat, sugerează caracterul atletic al modelului ID.4. Și toate acestea sunt oferite ca standard.

Iluminare ambientală exterioară

Lumina este noul crom

Noul ID.4 GTX impresionează printr-o semnătură luminoasă unică. Elementul central este o elegantă bandă luminoasă între farurile LED Matrix cu o formă deosebită și logo-ul Volkswagen. Farurile LED Matrix vă salută imediat ce descuiați modelul dumneavoastră ID.4 GTX sau vă apropiați de el. Și barele de protecție GTX față, prevăzute cu vopsea ultralucioasă, dispun de o semnătură luminoasă proprie în deflectoarele de aer. Mânerele iluminate ale portierelor, precum și luminile de poziție spate 3D LED, cu semnalizator dinamic și animații care pot fi selectate, aduc designul sportiv într-o nouă lumină. Designul luminos este finisat de mânerele îngropate ale portierelor, cu iluminare ca echipare standard.

Design cromatic exterior

Plasează accente puternice

Noul ID.4 GTX vă oferă numeroase posibilități de a străluci la exterior - de exemplu, prin culoarea visurilor dumneavoastră. În nuanța opțională "Kings Red", ID.4 GTX are un aspect deosebit de sportiv, care se continuă în designul marcant al interiorului prin cusăturile ornamentale roșii. Ce este deosebit: Culoarea dorită întâlnește un plafon negru și bare de plafon negre, precum și o baghetă pentru stâlpul C și plafon, proiectată exclusiv pentru ID.4 GTX, de culoare antracit glossy - pentru contraste uimitoare.

Interior

Semnătură cromatică cu cod exclusiv

Noul ID.4 GTX combină o senzație de spațiu generos cu numeroase detalii sportive. Cusăturile ornamentale roșii ale huselor GTX pentru scaune se regăsesc și pe planșa de bord și în ușile față. Pragul față și masca volanului, inclusiv inscripția GTX, demonstrează vizual apartenența la o nouă generație sportivă a mobilității electrice. Performanță vizibilă, care semnalizează un singur lucru: la drum!

Încărcare & autonomie

Autonomie

Vă duce mai departe

Porniți dimineața confortabil spre birou, treceți mai întâi pe la sala de sport, iar la finalul zilei, plecați cu echipamentul complet spre o excursie de weekend - cu ID.4 GTX, toate acestea sunt posibile4).  Vă stă la dispoziție o baterie cu capacitate energetică netă de 77 kWh și o plajă de autonomie cuprinsă între 340-480 km4), precum și o putere efectivă maximă de 220 kW12).

Încărcarea pe drum

Încărcarea simplificată

Începând de acum, lucrurile despre care trebuie să vă faceți griji sunt mai puține. Începând de la 0 € lunar, We Charge vă conectează prin aplicația We Connect ID. 6) cu stații de încărcare de oriunde v-ați afla și oferă avantaje exclusive de preț pentru deținătorii de Volkswagen ID. Aflați de aici și din manualul nostru digital modul în care We Charge simplifică pentru dumneavoastră alimentarea cu curent.

-          Găsiți și utilizați peste 200.000 de puncte de încărcare publice5) din întreaga Europă și peste 5.000 de puncte de încărcare ale celor mai importanți furnizori de stații de încărcare din Austria (de ex. toți furnizorii naționali de energie, MOON și has.to.be)
Indicație: În prezent, din păcate, nu este posibilă conectarea la EVN, Energie Steiermark și SMATRICS

-          Încărcați în toată Europa, cu un singur card de încărcare

-          Găsiți tariful We Charge potrivit pentru orice aveți nevoie

-          Avantaje de preț exclusive7) pentru rețeaua de încărcare rapidă IONITY cu 16 parcuri de încărcare în Austria (Angath Nord, Brenner, Eisentratten, Golling, Göttlesbrunn, Grafenstein, Hochleithen, Hohenems, Innerbraz, Kaiserwald, Klösterle, Mondsee, Nassereith, St. Valentin, Steinhäusl, Pinkafeld

Încărcați relaxat acasă, cu funcții de încărcare inteligente pentru stația dumneavoastră de încărcare la domiciliu Wallbox

Aflati mai multe despre We Charge

 

Încărcare acasă

Stația de încărcare la domiciliu: MOON Charger

Cu sistemul nostru MOON Charger energized by Elli9)10) aveți stația de alimentare direct acasă. Vă puteți urca așadar dimineața în modelul dumneavoastră ID.4 GTX complet încărcat și puteți începe o nouă zi plin de energie. Practic, încărcare cât ai clipi. MOON Charger este disponibil, de altfel, în trei versiuni cu un nivel tot mai ridicat de conectivitate și inteligență. Căci, dacă se dorește, este disponibil și cu WLAN, 4G și contor de curent încorporat. Funcțiile inteligente ale modelelor ID. Charger pot fi controlate prin We Charge, din aplicația We Connect ID. Și tot noi ne ocupăm și de montaj, în cel mai bun mod posibil, datorită serviciului nostru de instalare - de la verificarea preliminară online până la montaj. Pe scurt: Relaxare totală, de la un singur furnizor. Bineînțeles, există și posibilitatea de a dispune instalarea unui sistem MOON Charger de către un electrician în care aveți încredere. Puteți comanda varianta dorită de ID. Charger și serviciul de instalare în mod confortabil online de la MOON sau direct de la dealerul dumneavoastră Volkswagen.

Gama MOON

Confort

Asistent vocal & salut

Spuneți-i modelului dumneavoastră ID.4 GTX „Salut“

Nu vă mai lăsați distras de butoane sau de comutatoare atunci când conduceți. Păstrați-vă privirea pe stradă și acționați foarte simplu, prin comanda vocală intuitivă, de exemplu radioul, sistemul opțional de navigație sau telefonul dumneavoastră. Nu trebuie decât să spuneți "Salut ID." - iar sistemul vă va înțelege.

Experiență la volan

Sună a distracție

Experimentați un nou sentiment la volan: Atunci când porniți modelul dumneavoastră ID.4 GTX și treceți maneta selectorului de viteze în poziția "D", se aude un sunet și lumina ID.Light de sub parbriz semnalizează faptul că autovehiculul dumneavoastră este pregătit de plecare. Sunetul creat special pentru familia ID. pentru viteze de până la 30 km/h anunță ceilalți participanți la trafic despre faptul că vă aflați în apropiere. Datorită motorului electric puternic, sprintul de la zero la o sută (km/h) durează numai 6,2 secunde.

AR Head-up-Display

Navigație inovatoare

În noul ID.4 GTX păstrați perspectiva asupra a ceea ce este important. Head-up-Display-ul opțional cu realitate augmentată proiectează informații importante direct în câmpul vizual al parbrizului. Datorită tehnologiei realității augmentate, vedeți navigația pe banda de rulare, exact acolo unde trebuie să vă înscrieți sau să virați. Astfel, ajungeți mai relaxat la destinație, fără a vă lua privirea de pe șosea.

Keyless Access

Intrarea confortabilă într-un nou univers

Datorită sistemului "Keyless Access"11) disponibil opțional, ID.4 GTX detectează cheia cu telecomandă, chiar și aflată în buzunar, imediat ce mâna dumneavoastră se apropie de mânerul portierei. Iar cu sistemul opțional "Easy Open & Close", o mică mișcare cu piciorul sub partea din spate a autovehiculului este suficientă pentru ca hayonul electric să se deschidă sau să se închidă. După cum puteți vedea: Cu ajutorul tehnologiilor inovatoare, multe lucruri devin mai simple.

Plafon panoramic din sticlă

Perspective celeste

Grație uriașei suprafețe vitrate, care se întinde pe aproape întreaga suprafață a plafonului, plafonul panoramic opțional din sticlă atrage toate privirile. Și mai frumos: perspectiva neobturată asupra cerului. În plus, geamul fumuriu asigură temperaturi plăcute. Ruloul parasolar, pe care îl puteți acționa, de exemplu, foarte comod prin comandă vocală, protejează împotriva razelor puternice ale soarelui. Spuneți "Salut ID., arată-mi stelele" și parasolarul se va deschide.

Mai multe despre ID.4 GTX

Modelul ID.4 GTX entuziasmează prin apariția sa inteligentă, performantă. Șoferul, pasagerul din dreapta și spectatorii.

ID.4 Features

IQ.DRIVE

Inapoi la overview

Radio & Navigatie

Inapoi la overview

Conectivitate

Inapoi la overview

 

1) Setările profilului de deplasare vă asistă în cadrul limitelor sistemului.

2) Autonomie determinată pe standul de verificare cu role, conform metodei de testare armonizate la nivel global pentru autoturisme și autovehicule comerciale ușoare (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure, WLTP) în varianta de echipare a modelului ID.4 GTX cu cea mai bună autonomie. Valorile WLTP efective ale autonomiei pot varia, în funcție de echipări. În practică, autonomia efectivă variază în funcție de stilul de condus, viteză, utilizarea de consumatori confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul de pasageri/încărcare și topografie.

3) Frânat în rampă de 12%.

4) Plajă de autonomie apropiată de cea reală pentru modelul ID.4 GTX cu capacitate energetică netă de 77 kWh și tracțiune integrală. În practică, autonomia efectivă variază în funcție de stilul de condus, viteză, utilizarea de consumatori confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul de pasageri/încărcare și topografie. O orientare pentru respectivul autovehicul o oferă așa numitul interval al autonomiei, pe care se preconizează că 80% dintre clienții noștri/clientele noastre îl vor atinge ca medie anuală. Limita inferioară a intervalului acoperă în acest caz și deplasări la viteze moderate pe autostradă, precum și deplasări la temperaturi exterioare scăzute, pe timp de iarnă.

5) Peste 80% din infrastructura de încărcare publică, disponibilă la nivel european.

6) Pentru utilizarea serviciilor We Connect, aveți nevoie de un cont de utilizator Volkswagen ID și trebuie să vă autentificați în We Connect Start cu numele de utilizator și parola. În plus, trebuie încheiat online un contract separat We Connect Start cu Volkswagen AG. După recepționarea autovehiculului, aveți la dispoziție 90 de zile pentru a înregistra autovehiculul în aplicația We Connect ID. și pentru a utiliza serviciile We Connect Start pe întreaga durată gratuită, agreată în acest sens.

Utilizarea serviciilor mobile online de la We Connect Start este posibilă prin intermediul unei conexiuni integrate la Internet. Costurile aferente pe teritoriul Europei pentru traficul de date sunt suportate de către Volkswagen AG, în cadrul acoperirii rețelei. Pentru utilizarea aplicației gratuite We Connect ID. este necesar un smartphone cu sistem de operare iOS sau Android compatibil și o cartelă SIM cu opțiune de date cu un contract de telefonie mobilă existent sau care se va încheia separat între dumneavoastră și furnizorul dumneavoastră de servicii de telefonie mobilă.

Disponibilitatea serviciilor individuale descrise în cadrul pachetelor poate să difere în funcție de țară. Serviciile sunt disponibile pe perioada contractuală convenită și pot fi supuse modificărilor de conținut pe perioada contractuală. Informații detaliate găsiți la adresa www.connect.volkswagen-we.com și la partenerul dumneavoastră Volkswagen. Informații cu privire la condițiile tarifare pentru telefonia mobilă obțineți de la furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă.


7) O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH. (Elli) Oferta nu este valabilă pentru România.

9) O ofertă a Volkswagen Group Charging GmbH (Elli).Oferta nu este valabilă pentru România.

10) ID. Charger poate fi comandat opțional pentru modelele Volkswagen ID. și nu este inclus în dotarea standard.  

11) Keyless Access vă asistă în cadrul limitelor sistemului.

12) Puterea electrică maximă, 220 kW*

*Puterea maximă determinată în conformitate cu UN-GTR.21, care poate fi atinsă pentru maxim 30 de secunde. Puterea disponibilă în timpul condusului) depinde de factori variabili precum temperatura ambiantă, gradul de încărcare, temperatura, starea sau îmbătrânirea fizică a bateriei de înaltă tensiune.

Atingerea puterii maxime necesită o temperatură a bateriei de înaltă tensiune cuprinsă între 23 și 50°C și un grad de încărcare a bateriei superior pragului de 88%/.

Orice abatere de la parametrii specificați mai sus poate duce, în special, la reducerea puterii și chiar la indisponibilitatea bateriei.

Într-o anumită măsură, temperatura bateriei poate fi influențată indirect prin funcția auxiliară de climatizare, iar gradul de încărcare și alți parametri pot fi setați în autovehicul. Puterea disponibilă este afișată pe display-ul Digital Cockpit disponibil pe modelele Volkswagen.

Pentru a menține cât mai bine capacitatea de folosire a bateriei de înaltă tensiune, se recomandă setarea pragului de încărcare până la 80% pentru utilizarea zilnică (acesta poate fi schimbat la 100%, de exemplu, înainte de călătoriile lungi).

 

 

 

 

 

 

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen