Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă
Inchidere meniu

Noul ID.3.

 

Noi începuturi

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice. Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul vă așteaptă. Urcați acum la bord!

Cel dintâi:
ediția specială exclusivă ID.3 1ST

Detaliile exclusive ale modelului ID.3 1ST arată încă de la prima privire, cine anume e pe primul loc: începând de la emblema 1ST și până la montantul spectaculos din spate sau decorul de pe volan cu sigla 1ST, pedalierul cu design play-pause sau ecranul de start special, se vede din start că aceasta este ediția specială dedicată dumneavoastră. 

 

Descoperiți
ID.3 1ST

ID.3 1ST este momentan indisponibil.

Din păcate, toate unitățile disponibile ale ediției speciale  ID.3 1ST au fost rezervate. Abonează-te la newsletter-ul ID și te vom anunța de îndată ce modelul va fi din nou disponibil.

Trebuie doar să vă alegeți un distribuitor și să îl contactați. 

Întrebări şi răspunsuri cu privire la înregistrare

 

Rezervați acum noul ID.3.

Rezervați noul ID.3 și primiți din timp informații și actualizări despre mobilitatea electrică.

ID.3. Vă salută. Vă electrizează. Vă duce mai departe.

ID.Light

Super-smart:  sistemul inteligent de iluminare

Baterie și autonomie

Performanțe puternice. Încărcare rapidă. 

Întâmpinarea

ID.3 spune "Hello". Cu ajutorul luminii.

Confort

ID.Light

Super-smart: sistemul inteligent de iluminare

ID.Light comunică vizual cu dumneavoastră și vă ajută să navigați relaxat prin trafic, împreună cu sistemul opțional de navigație. Folosind lumina și semnalizarea, sistemul vă recomandă schimbările necesare de bandă. De asemenea, vă poate avertiza și vă poate ajuta să vă repuneți pe traiectorie dacă ați greșit banda. Dacă folosiți comanda vocală, un semnal luminos va răspunde la vocea dumneavoastră. Când părăsiți ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

AR head-up display

Priviți relaxat spre viitor. Și spre șosea.

Display-ul head-up AR opțional trimite informații utile în câmpul vizual direct al șoferului, simplificând considerabil condusul. De exemplu, vă arată unde să virați sau ce bandă să alegeți. Proiecția de pe parbriz și ceea ce se întâmplă pe asfalt par că devin o imagine unică. Pentru confort adițional la condus. Zi de zi.

Plafonul panoramic

Impresionant: plafonul panoramic

Plafonul panoramic vitrat pe întreaga lățime a plafonului atrage imediat privirile și poate fi deschis prin rabatare și glisare electrică. Mai frumoasă decât atât este doar panorama cerului senin. Sticla cu tentă închisă asigură menținerea temperaturilor plăcute la interior, chiar dacă afară soarele bate cu putere.  

Asistentul vocal

Totul sub control.

Distragerea atenției la volan din cauza butoanelor complicate este o problemă de domeniul trecutului. Acum puteți ține ochii pe șosea și totuși puteți controla în același timp sistemul radio, sistemul opțional de navigație și telefonul, grație funcției de comandă vocală. Trebuie doar să spuneți: "Hello ID" și sistemul vă va înțelege.

Tehnologia electrică

Bateria și autonomia

Performanțe puternice. Încărcare rapidă.

Dimineața alergați la serviciu, lăsând copiii la școală și seara reveniți pe același drum: în principiu nicio problemă cu bateria încărcată. Oricare dintre cele trei variante de baterii, cu mărimi diferite, disponibile pentru ID.3 pot face față unei astfel de solicitări. Aveți la dispoziție spre alegere bateriile de 45 kWh, 58 kWh și 77 kWh.

Acceleraţia

Noi senzaţii dinamice

Vă enervează semafoarele? Sigur nu și la bordul unui ID.3! În curând veți considera de aici fiecare semafor verde ca fiind un nou start, țâșnind bine-dispus la drum. Căci s-a terminat cu schimbarea treptelor și cu frânarea. Mai e nevoie doar de accelerarea constantă, cu turație maximă încă de la demaraj. Trăiți de pe acum experiența mobilității viitorului și senzațiile dinamice inedite, care vă accelerează agil mașina, dar și pulsul. Modelele de serie sunt disponibile în trei variante: cu baterii între 45 kWh4 și 77 kWh* (*net)4.

Încărcarea

Încărcare accelerată

Avantajul mare oferit de autovehiculele electrice este că vă puteți încărca mașina aproape de oriunde: de acasă folosind rețeaua electrică la care sunteți abonat, inclusiv wallbox-ul opțional, în parcările dotate cu stații de încărcare, la numeroși parteneri Volkswagen, dar și la alte dealership-uri de automobile, precum și la numeroase benzinării. Și mai apar tot multe alte opțiuni. Zi de zi. Astfel, alimentarea mașinii capătă o nouă față, extrem de flexibilă. Mai multe informații despre încărcare puteți afla de aici

Design

Întâmpinarea

ID.3 vă salută. Cu lumină.

ID.3 vă recunoaște când vă apropiați de el cu cheia dotată cu sistemul opțional Keyless Advanced de acces și pornire. Farurile Matrix LED opționale, cu designul lor atractiv, se aprind scurt, de parcă v-ar face cu ochiul, conferindu-i mașinii un caracter oarecum uman. ID.Light de la interior vă face să vă simțiți instantaneu bine-venit. Când pornește mașina, scoate un mic sunet specific, pentru a vă stârni cheful de a pleca la drum. Când părăsiți ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

Exteriorul

Mai puțin maşină. Mai mult ID.

Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED opționale, emblema Volkswagen redesenată și linia luminoasă adițională, ce duc din ambele părți spre emblemă. Futurist din față și din spate: în formă impecabilă.

Interiorul

Deci? Cum vă place interiorul?

Look-ul absolut nou se continuă și la interior. Futurist, confortabil și spectaculos. Totul se datorează scaunelor ce vă îmbie să luați loc, spațiului generos de la nivelul picioarelor, designului eliberat de tunelul central, dar și ecranului tactil de mari dimensiuni, precum și luminilor ID.Light și sistemului adaptabil de iluminare ambientală.

Iluminarea ambientală

O opțiune evidentă: culori plăcute, pentru călătorii relaxante.

O personalitate și mai puternică pentru propriul dumneavoastră ID.3. Alegeți una dintre cele zece culori standard (sau dintre cele 30 de culori opționale), pentru a crea un colorit plăcut la interiorul mașinii. Inclusiv pe bord, în compartimentul pentru telefonul mobil (opțional) și pe uși. Puteți alege și dacă lumina să fie rece sau caldă.

Detalii despre ID.3

ID.3 impresionează cu designul său smart și atractiv. Pe toți, fie șoferi, pasageri sau trecători.

Dotările și caracteristicile modelului ID.3

IQ.DRIVE

Radio și Navigație

Ideile noastre pentru mobilitatea dumneavoastră

Pentru ca mobilitatea electrică a viitorului să devină și mai facilă, am reunit cele mai bune oferte pentru automobilul dumneavoastră ID.3.