Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

ID.3

Noi începuturi

ID.3 marchează începutul unei noi ere, o eră dinamică în lumea mobilității electrice.   Performanțele electrizante întâlnesc designul revoluționar și caracterul practic. Pentru cei ce își doresc o schimbare. Viitorul este pregătit. Viitorul te așteaptă. Urcă acum la bord!

Cel dintâi:
ediția specială exclusivă ID.3 1ST

Detaliile exclusive ale modelului ID.3 1ST arată încă de la prima privire, cine anume e pe primul loc: începând de la emblema 1ST și până la montantul spectaculos din spate sau decorul de pe volan cu sigla 1ST, pedalierul cu design play-pause sau ecranul de start special, se vede din start că aceasta este ediția specială îți este dedicată ție. Poți chiar să îl încarci gratuit în întreaga Europă în primul an, în calitate de client We Charge.*

ID.3 1ST  este momentan indisponibil.

Din păcate, toate unitățile disponibile ale ediției speciale  ID.3 1ST au fost rezervate.
Abonează-te la newsletter-ul ID și te vom anunța de îndată ce modelul va fi din nou disponibil.

ID.3. Te salută. Te electrizează. Te duce mai departe.

 

ID.Light

Super smart: conceptul inteligent de iluminare

 

Bateria și autonomia

Performanțe puternice. Încărcare rapidă.

 

Întâmpinare

ID.3 te salută. Cu lumină.

Confort

ID.Light
AR Head-up-Display
Plafonul panoramic
Asistentul vocal
ID.Light

Super smart: conceptul inteligent de iluminare

ID.Light comunică vizual cu tine și te ajută să navighezi relaxat prin trafic, împreună cu sistemul opțional de navigație. Folosind lumina și semnalizarea, îți recomandă schimbările necesare de bandă. De asemenea, te poate avertiza și te poate ajuta să te repui pe traiectorie dacă ai greșit banda. Dacă folosești comanda vocală, un semnal luminos va răspunde la vocea ta. Când părăsești ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

AR Head-up-Display

Privește relaxat spre viitor. Și spre șosea.

Display-ul head-up AR opțional trimite informații utile în câmpul vizual direct al șoferului, simplificând considerabil condusul. De exemplu, îți arată unde să virezi sau ce bandă să alegi. Proiecția de pe parbriz și ceea ce se întâmplă pe asfalt par că devin o imagine unică. Pentru confort adițional la condus. Zi de zi.

Plafonul panoramic

Vezi cu ochii tăi: plafonul panoramic

Plafonul panoramic vitrat pe întreaga lățime a plafonului atrage imediat privirile și poate fi deschis prin rabatare și glisare electrică. Mai frumoasă decât atât este doar panorama cerului senin. Sticla cu tentă închisă asigură menținerea temperaturilor plăcute la interior, chiar dacă afară soarele bate cu putere. 

Asistentul vocal

Totul este sub control. La dispoziția ta.

Distragerea atenției la volan din cauza butoanelor complicate este o problemă de domeniul trecutului. Poți ține ochii pe șosea și totuși poți controla în același timp sistemul radio, sistemul opțional de navigație și telefonul, grație funcției de comandă vocală. Trebuie doar să spui: "Hello ID" și sistemul te va înțelege.

Tehnologia electrică

Bateria și autonomia
Accelerația
Încărcarea
Bateria și autonomia

Performanțe puternice. Încărcare rapidă

Dimineața alergi la serviciu, lăsând copiii la școală și seara te întorci pe același drum: ar trebui să poți rezolva totul cu mașina încărcată de dimineață. Oricare dintre cele trei variante de baterii, cu mărimi diferite, disponibile pentru ID.3 pot face față fără probleme unei astfel de solicitări.  Ai la dispoziție spre alegere bateriile de 45 kWh, 58 kWh și 77 kWh. Iar bateria medie se poate încărca până la o autonomie de aprox. 350 km în 30 de minute, în modul de încărcare rapidă în curent continuu, la 100 kW. Iar cu cea mai mare baterie (77 kWh, net) complet încărcată o singură dată, poți parcurge până la 550 km.'

 

 

¹ Autonomie estimată conform ciclurilor WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicle Test Procedure = Procedura armonizată la nivel mondial de testare a autovehiculelor comerciale ușoare) pe bancul de testare dinamometric cu rulouri (nu sunt valorile finale ale versiunii de serie). Autonomia conform WLTP pentru autovehiculele din producția de serie variază în funcție de dotările mașinii. În practică, autonomia efectivă variază în funcție de stilul de condus, viteză, utilizarea dotărilor auxiliare/pentru confort, temperatura de la exterior, numărul de pasageri/sarcina adițională și topografie. Dar, în funcție de profilul de utilizare, 80% dintre șoferi pot conduce între 230 și 330 km cu varianta mai mică a bateriei (45 kWh, net), între 300 și 420 km cu varianta medie a bateriei (58 kWh, net) și între 390 și 550 km cu varianta bateriei mai mari (77 kWh, net), fără a fi necesară reîncărcarea bateriei.

Accelerația

Noi senzații dinamice

Te enervează semafoarele? Sigur nu și la bordul unui ID.3! În curând vei considera fiecare semafor verde ca un nou start, țâșnind bine-dispus la drum. Căci s-a terminat cu schimbarea treptelor și cu frânarea. Mai e nevoie doar de accelerarea constantă, cu turație maximă încă de la demaraj. Trăiește de pe acum experiența mobilității viitorului și senzațiile dinamice inedite, care îți accelerează agil mașina, dar și pulsul. Modelele de serie sunt disponibile în trei variante: cu baterii între 45 kWh* și 77 kWh* (*net).

Încărcarea

Încărcare accelerată

Avantajul mare oferit de autovehiculele electrice este că îți poți încărca mașina aproape de oriunde: de acasă folosind rețeaua electrică la care ești abonat, inclusiv wallbox-ul opțional, în parcările dotate cu stații de încărcare, la numeroși parteneri Volkswagen, dar și la alte dealership-uri de automobile, precum și la numeroase benzinării. Și mai apar tot multe alte opțiuni. Zi de zi. Astfel, alimentarea mașinii capătă o nouă față, extrem de flexibilă. 

Design

Întâmpinarea
La exterior
La interior
Iluminare ambientală
Întâmpinarea

Pot mașinile flirta? ID.3 poate.

ID.3 te recunoaște când te apropii de el cu cheia dotată cu sistemul opțional Keyless Advanced de acces și pornire. Farurile Matrix LED opționale, cu designul lor atractiv, se aprind scurt, de parcă ți-ar face cu ochiul, conferindu-i mașinii un caracter oarecum  uman. ID.Light de la interior te face să te simți instantaneu bine-venit. Când pornește mașina, aceasta scoate un mic sunet specific, pentru a-ți stârni cheful de drum. Când părăsești ID.3, ID.Light își va lua la revedere. Cu un semnal luminos inteligent.

La exterior

Mai puțin vehicul. Mai mult ID.

Accente spectaculoase pentru designul futurist al modelului ID.3: farurile Matrix LED opționale, emblema Volkswagen redesenată și linia luminoasă adițională, ce duc din ambele părți spre emblemă. Futurist din față și din spate: în formă impecabilă.

La interior

Deci? Cum îți place interiorul?

Look-ul absolut nou se continuă și la interior. Futurist, confortabil și spectaculos. Totul se datorează scaunelor ce te îmbie să iei loc, spațiului generos de la nivelul picioarelor, designului eliberat de tunelul central, dar și ecranului tactil de mari dimensiuni, precum și luminilor ID.Light și sistemului adaptabil de iluminare ambientală.

Iluminare ambientală

O opțiune evidentă: culori plăcute, pentru călătorii relaxante

Și o personalitate și mai puternică pentru propriul tău ID.3. Alege una dintre cele zece culori standard (sau dintre cele 30 de culori opționale), pentru a crea un colorit plăcut la interiorul mașinii tale. Inclusiv pe bord, în compartimentul pentru telefonul mobil (opțional) și pe uși. Tu alegi dacă lumina să fie rece sau poate caldă.

Detalii despre ID.3

ID.3 impresionează cu designul său smart și atractiv. Pe toți, fie șoferi, pasageri sau trecători. 

IQ.Drive

IQ.Light

Lane Assist

ACC

Radio și Navigation

Radio

Navigație Predictivă

beats Soundsystem

Ideile noastre pentru mobilitatea ta

Pentru ca mobilitatea electrică a viitorului să devină și mai facilă, am reunit cele mai bune oferte pentru automobilul tău ID.3.

Serviciile financiare Porsche Bank pentru ID.3

Tranziția la mobilitatea electrică

Mobilitate electrică trebuie să se adreseze tuturor. De aceea, îți prezentăm noul nostru pachet de leasing "Perfect Leasing"1. Flexibile și perfect adaptate nevoilor tale, pachetele noastre noi (S, M și L) îți permit să îți cunoști mai curând și în persoană noul tău ID. 3 și să descoperi o experiență dinamică absolut nouă. Perfect Leasing îți oferă produse atractive de leasing, astfel încât să te poți bucura încă de azi de mobilitatea zilei de mâine.

Totul dintr-o singură sursă: conceptul nostru de încărcare

Tranziția la mobilitatea electrică

Mobilitatea electrică trebuie să fie sustenabilă și simplă. De aceea, noi îți oferim un concept integrat de încărcare, compus din patru elemente: Volkswagen Naturstrom® din surse regenerabile de energie îți încarcă automobilul ID.3, fără a emite niciun pic de CO₂. Wallbox-ul ID.Charger îți aduce stația de încărcare direct acasă. Serviciul de instalare pentru stația ta ID. Charger. Şi serviciul nostru de încărcare We Charge, astfel încât să îți poți încărca mașina peste tot în Europa, în baza unui model transparent de plăți. Pe scurt: totul este simplu și sustenabil.

O iei spre stânga sau spre dreapta?

Toate modelele Volkswagen.

Vrei să te mai uiți prin gamă? Aici poți vedea o prezentare a tuturor modelelor. Trebuie doar să alegi unul.