Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

ID. Volkswagen

Acest mesaj este pentru toată lumea.

E timpul sa ne schimbam: e timpul sa ne conectam. E timpul masinilor electrice accesibile tuturor.

Concentrand puterile catorva, putem face diferenta. Unind puterile celor multi putem, cu adevarat, schimba lumea. Mobilitate electrica de la Volkswagen.

 

Start Video

Rezervați ediția specială ID.3 1ST.

  • Fiţi unul dintre primii care vor conduce ID.3 1ST, trăind experienţa aceasta inedită şi spectaculoasă
  • Asiguraţi-vă automobilul din această ediţie specială, cu elemente unice de design
  • Primiţi noutăți despre mobilitatea electrică şi noul ID.3 1ST

E vremea automobilelor electrice pentru toată lumea Familia complet electrificată ID. oferă mai mult decât doar automobile puse în mişcare de curent electric, căci ID. îţi oferă spaţiul tău personal pe patru roţi: o maşină care te ascultă, te înţelege şi care învaţă de la tine. ID. le oferă tuturor posibilitatea de a beneficia de senzaţia inedită dată de acceleraţia dinamică specifică motoarelor electrice. Fiecare ajunge la destinaţia sa personală, cu bateriile cu încărcare rapidă şi autonomie mare.

Automobilele electrice devin accesibile

Volkswagen ID. este pentru cei mulţi. Pentru milioane de oameni.  Familia ID. oferă automobile electrice la costuri comparabile cu automobilele similare cu motor cu ardere internă, deoarece schimbările esenţiale pot avea succes doar dacă toţi se pot implica. 

Un nou nivel de autonomie

Volkswagen ID. permite atingerea unor noi ţeluri. Fiecăruia dintre noi. Pentru că automobilele ID. au bateri cu încărcare rapidă şi cu autonomie de până la 550 km1, care fac posibilă parcurgerea unor distanţe mai mari, cu zero emisii locale de CO₂. Indiferent de destinaţia pe care o alegeţi.

Dinamism fără pereche

Condusul ecologic nu a mai fost niciodată atât de incitant. Începe o nouă eră, era accelerării electrice, fără schimbarea treptelor de viteză. Nici manuală şi nici automată! Şi astfel începe şi drumul nostru spre condusul complet autonom.

Interconectare optimizată

A fi la volanul unui ID. însemnă mai mult decât doar a conduce o maşină. Sistemele moderne de conectivitate şi tehnologia de ultimă oră învaţă de la tine, vorbesc cu tine şi te ajută, indiferent de provocările cu care te vei confrunta. ID. Volkswagen deschide drumul mobilităţii electrice moderne, cu emisii locale zero şi redefineşte interacţiunea între şofer şi automobil.

Opţiunea potrivită pentru orice stil de viaţă

O nouă formă a mobilităţii: Volkswagen ID. prezintă automobilul potrivit pentru toate dorinţele şi necesităţile. Structura spaţiului şi interiorul sunt adaptate viitorului, demonstrând încă de azi cum mobilitatea se îndreaptă spre condusul 100% autonom.

Aboneaza-te acum, pentru a fi cu un pas înaintea prezentului.

Actualizări periodice cu privire la ID.3 1ST şi la mobilitatea electrică.

1 Autonomia estimată pentru parcurgerea ciclurilor de testare conform procedurii de testare, armonizate la nivel mondial pentru autoturisme şi autovehicule comerciale uşoare (World Harmonised Light Vehicle Test Procedure - WLTP) pe standul de probă (nu de serie). Autonomia conform WLTP poate diferi în funcţie de dotări. Autonomia efectivă depinde de stilul de condus, viteza de deplasare, utilizarea de consumatori pentru confort/auxiliari, temperatura exterioară, numărul ocupanţilor maşinii/sarcină şi topografie. În funcţie de modul de utilizare, 80% dintre şoferi vor putea conduce totuşi cu bateria complet încărcată între 230 km şi 330km cu varianta mică de baterie (45 kWh, net), între 300 şi 420 km cu varianta medie (58kWh, net) şi între 390 şi 550 km cu varianta mai mare (77kWh, net).