Meniu
Inchidere meniu

Noul ID. Buzz

Complet electric, complet conectat, plin de idei noi.

Complet electric, complet conectat, plin de idei noi.

Noul ID. Buzz

Complet electric, complet conectat, plin de idei noi.

Great things start with a smile

Noul ID. Buzz este emblema noastră pentru epoca electrică. Pentru lansare, am făcut echipă cu alte personaje emblematice: eroii din Star Wars. Au fost entuziasmați din primul moment. ID. Buzz nu impresionează numai cu șarmul său unic, ci și cu tehnologiile de ultimă oră și un sentiment complet nou de spațiu. Aceste aspecte îl fac un companion agreabil, inteligent pentru fiecare aventură. Indiferent în ce galaxie te-ai afla.

Simply Galactic

Noul ID. Buzz este mai mult decât "ultra-tehnologizat" - este "tehnologie umană". Un însoțitor inteligent care oferă instantaneu emoții pozitive prin zâmbetul său caracteristic. Nu este un android, însă suntem siguri că cel mai nou membru al familiei ID. își va găsi fani imediat, oriunde va merge.

Întăriri fantastice pentru Volkswagen:
Ewan McGregor devine ambasador de marcă

Cu Ewan McGregor am adus alături de noi o forță redutabilă. Actorul este un entuziast Volkswagen, deținând propria colecție de mașini de epocă, dintre care pe una a electrificat-o el însuși. În calitate de ambasador UNICEF UK de mulți ani, el luptă pentru cauze caritabile din întreaga lume. Astfel, Ewan este partenerul perfect pentru o misiune comună: aceea de a face mobilitatea viitorului mai sustenabilă.

Mobilitate electrică într-o nouă dimensiune

Designul unei noi ere

Bazat pe designul predecesorilor săi emblematici Bulli, noul ID. Buzz combină proporții moderne cu tehnologia inovatoare. Descoperă-i caracteristicile inteligente, experiența maximă a spațiului și designul inovator al luminilor.

Mai multe despre ID. Buzz

Mobilitate sustenabilă pe tot parcursul

Sustenabilitate holistică pentru un viitor care ține cont de mediu, aceasta este pretenția noului ID. Buzz. Acesta este livrat cu amprentă neutră de carbon și are zero emisii de CO2 pe șosea la nivel local. Datorită interiorului său fără piele de animale și utilizării parțiale a unor materiale reciclate, de exemplu pentru husele scaunelor, covorașe și capitonajului decorativ al plafonului - acest model îmbină sustenabilitatea și confortul.

Un nou nivel de spațialitate

Noul ID. Buzz este un talent multifuncțional - și datorită cercului mic de bracare, puțin peste unsprezece metri. Datorită exploatării la maxim a spațiului, conceptul complet nou dezvoltat al interiorului, cu economie de spațiu, oferă loc generos pentru picioare. Scaunele reglabile confortabil ale modelului ID. Buzz pot fi utilizate variabil. Astfel, chiar și cu toți pasagerii la bord, acest model cu cinci locuri are o capacitate de 1.121 de litri pentru bagaje, în spatele celui de-al doilea rând de scaune.

ID. Buzz - Tehnologie & conectivitate

Travel Assist cu swarm data

Te menține pe traiectorie – și pe ceilalți la distanță

Travel Assist cu swarm data te poate menține pe bandă, poate menține distanța față de autovehiculul din față și viteza maximă pe care o setezi. Travel Assist utilizează ghidarea adaptivă pe bandă, care menține în mod activ autovehiculul pe centrul benzii. Funcția oferă de asemenea asistență activă pe autostradă la schimbarea benzilor, dacă se dorește. În plus, Travel Assist poate utiliza swarm data pentru a adapta viteza autovehiculului la limitele de viteză în vigoare, precum și la caracteristicile drumului (curbe, sensuri giratorii etc.).

Charging

Încărcarea bateriei – pe cât de simplă, pe atât de profesionistă

Cu ID. Buzz, nu conduci numai gândindu-te la mediu, ci și mai flexibil. Puterea maximă de încărcare pentru încărcare rapidă (CC) este de până la 170 kW, astfel încât bateria poate fi încărcată de la 5 la 80 la sută în aproximativ 30 de minute la o stație de încărcare rapidă cu putere de încărcare adecvată.

Actualizări Over-the-air

Toate funcțiile actualizate

Actualizările software sporesc funcționalitatea sistemelor digitale din modelul tău ID. Buzz. Acestea pot fi actualizate regulat și optimizate datorită actualizărilor over-the-air prin intermediul contractului We Connect. Actualizările over-the-air sunt descărcate în fundal prin intermediul accesului celular al modelului tău ID. Buzz. Imediat ce o actualizare este disponibilă, un mesaj va apărea în sistemul Infotainment și vei fi ghidat prin pașii pentru instalare.

Designul luminilor

Iluminare modernă care comunică cu tine

O mare parte a aspectului simpatic al modelului ID. Buzz este conferită de designul modern al luminilor. Imediat ce te apropii de autovehicul cu cheia mașinii, în combinație cu sistemul opțional de încuiere și pornire Keyless Access, farurile sale opționale LED matrix pivotează de jos în sus și se aprind - un "făcut cu ochiul" prietenos pentru a te saluta. Sistemul interactiv ID. Light te întâmpină cu un semnal luminos și un sunet discret.

Infotainment

Bun venit în lumea digitală

Cockpit digital, conexiune la internet, servicii mobile online și comandă vocală integrată - în noul ID. Buzz, te poți aștepta la tehnologie de ultimă oră la cel mai înalt nivel. Poți transfera comod muzică, cărți audio sau știri de pe smartphone-ul tău prin App-Connect către afișajul tactil color opțional de până la 30,5 cm (12 inch) al sistemului Infotainment, cu ajutorul căruia poți opera numeroase funcții, cum ar fi radioul DAB+.

ID. Buzz Cargo

Cu ID. Buzz Cargo, mobilitatea ta comercială se poate schimba pentru totdeauna.

Transporter of the future


Cu ID. Buzz Cargo, te bucuri și la lucru de avantajele mobilității electrice avantajoase economic. Conceptul zonei de încărcare, proiectat special pentru cerințe comerciale, cu spațiu generos, este numai unul dintre punctele sale forte.

Wallbox-ul pentru acasă: ID. Charger

Pe locul de parcare al companiei, la supermarket, pe autostradă sau în parcarea de acasă: puteți încărca ID. Buzz aproape în orice locație. Pentru un grad și mai mare de confort la încărcare, vă oferim ID. Charger: Wallbox-ul pentru încărcarea rapidă, chiar în propria locuință.

 

Încărcarea relaxată, din confortul propriei locuințe

ID. Charger de la Elli poate fi considerat benzinăria personală. Odată instalat, puteți încărca ID. Buzz pur și simplu pe timpul nopții, urmând să începeți ziua plin de energie. Modelele conectate la Internet ID. Charger Connect și Pro sunt prevăzute cu managementul inteligent al energiei și pot fi comandate de la distanță, pot fi configurate și administrate din aplicație.

ID. Charger de la MOON

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen