VW Golf: Telefonie

 

Cu pregătirile pentru telefonul mobil "Comfort" şi "Business", veţi putea utiliza şi mai uşor serviciile de telefonie mobilă. Conexiunea cu microfonul şi difuzoarele maşinii se face prin Bluetooth. Astfel veţi beneficia de o calitate superioară a sunetului şi veţi putea folosi telefonul fără a-l scoate măcar din buzunar.

Versiunea "Comfort" cuprinde funcţiile de telefonie de bază, un spaţiu de depozitare pentru telefonul dumneavoastră, conexiune USB, precum și o antenă exterioară.

Versiunea "Business" include de asemenea funcţiile de telefonie de bază, precum şi un modul de telefonie integrat în sistemele autovehiculului, care asigură o calitate mai bună a semnalului, conexiunea pentru telefonul dumneavoastră mobil prin rSAP, un cititor de carduri integrat şi un Hot-Spot WiFi.

 

 

 

 În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Accesorii Originale Volkswagen vă recomandăm în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Informaţii adiţionale cu privire la utilizarea dispozitivelor mobile şi la Car-Net sunt incluse în manualul de bord Volkswagen.

Închide
Acest website utilizează Cookie-uri pentru a oferi cea mai bună experienţă de navigaţie. Continuând navigarea vă declaraţi de acord cu stocarea de Cookie-uri pe computerul dumneavoastră.
Acceptă și continuă

Golf Das Auto.