Scaunul ergoActive. Pentru sănătatea spatelui dumneavoastră.

Scaunul sport opţional ergoActive cu reglaje în 14 direcţii este un scaun sport şi totodată un scaun confortabil. Scaunul şoferului are o structură de bază fermă, corespunzătoare ca formă coloanei vertebrale şi dispune de încălzire şi de reglaje electrice. Puteţi ajusta înălţimea şi adâncimea şezutului, precum şi înclinaţia spătarului. Şi nu în ultimul rând, suportul lombar ajustabil electric şi cu funcţie de masaj vă asigură relaxarea.

Scaunul ergoActive pentru şofer poate contribui atât la evitarea problemelor cu spatele, cât şi la sporirea confortului la drum. Pentru aceste calităţi ale sale, scaunul a fost distins deja în 8 decembrie 2011 cu marca germană de calitate a Aktion Gesunder Rücken e.V. (Programul pentru un Spate Sănătos), recunoscută la nivel internaţional şi care confirmă dacă un produs este benefic spatelui.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Oferă posibilităţi extraordinar de variate. Golf.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen