Dacă doriţi, puteţi să îl folosiţi și doar pentru a asculta radio.

Sistemele radio.

 Printre cele mai interesante funcţii ale sistemului radio Composition Colour, care este inclus în dotarea standard, se numără display-ul color tactil cu diagonala de 16,5 cm (6,5 inchi). Din cele patru difuzoare se aud emisiunile posturilor radio FM sau muzica în format MP3 sau WMA. Sursele acestor fişiere de muzică pot fi și card-urile SD.

Sistemul radio Composition Media poate fi comandat opţional pentru toate liniile de echipare şi dispune de 8 difuzoare, de o unitate CD, plus toate interfeţele de conectare ale sistemului radio descris mai sus, la care se adaugă şi o interfaţă USB şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Operarea sistemului este foarte facilă și confortabilă, pentru că dispune de touchscreen-ul color cu diagonala de 20,3 cm (8 inchi).

Ambele dispozitive sunt echipate cu o antenă Diversity, care optimizează recepţia, chiar şi în condiţii dificile.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Oferă posibilităţi extraordinar de variate. Golf.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen