VW Golf: Asistentul pentru parcare "Park Assist"

80 cm de spaţiu sunt suficienţi pentru ca sistemul opţional Park Assist să manevreze maşina pe locul de parcare. Chiar şi locul de parcare în sine poate fi identificat de către sistem, dacă treceţi pe lângă acest loc cu o viteză de până la 40 km/h. Sistemul vă asistă la parcarea laterală cu spatele, precum şi la parcarea cu faţa pe locuri perpendiculare şi paralele, de exemplu în parcările subterane, unde de cele mai multe ori spaţiul este limitat.

Dumneavoastră vă ocupaţi doar de ambreiaj, acceleraţie şi frână, iar asistentul vă direcţionează pe traiectoria ideală pentru a intra pe locul de parcare. La fel vă ajută şi să ieşiţi de pe locurile de parcare paralele cu drumul. Puteţi oricând să întrerupeţi procedura de asistare a direcţiei, mişcând volanul, decuplând cutia de viteze sau apăsând butonul Park Assist.

 

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Oferă posibilităţi extraordinar de variate. Golf.

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team