VW Golf: ACC și Front Assist

În trafic puteţi rămâne relaxat, dacă păstraţi suficientă distanţă faţă de maşinile din faţă. Funcţia de reglare automată a distanţei ACC (dotare standard începând cu linia de echipare Comfortline) vă susţine în acest sens.

ACC măsoară distanţa şi viteza faţă de autovehiculele care se deplasează în faţă. În ambuteiaje şi coloanele de maşini, sistemul, în combinaţie cu transmisia cu două ambreiaje DSG, frânează maşina chiar şi până la oprire. Iar dacă staționarea nu depăşeşte o anumită durată, sistemul poate chiar să pornească din nou maşina de pe loc. La viteze de deplasare de până la 210 km/h, sistemul poate menţine automat distanţa faţă de autovehiculul din faţă, în anumite limite și condiții.

Uneori se ivesc situaţii neprevăzute, care vă obligă să frânaţi brusc, rapid şi puternic. În astfel de cazuri, sistemul opţional de monitorizare a vecinătăţii Front Assist vă poate veni în ajutor. Sistemul vă avertizează, în anumite limite și condiții, dacă recunoaşte o situaţie cu risc de coliziune cu vehiculul din faţă. În situaţii deosebit de riscante, sistemul vă poate ajuta la frânare şi poate chiar frâna automat, pentru a reduce viteza la care se produce impactul.

Funcţia City de frânare de urgenţă poate interveni în traficul urban, la viteze de deplasare reduse. Iar funcţia Pedestrian Monitoring poate detecta, în anumite limite ale sistemului, dacă, de exemplu, un pieton intră în mod neaşteptat pe carosabil. Sistemul de asistenţă vă avertizează, vă ajută să frânaţi sau frânează în mod autonom, în anumite limite și condiții. Astfel, o eventuală coliziune poate fi complet evitată sau gravitatea acesteia poate fi redusă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Oferă posibilităţi extraordinar de variate. Golf.

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen