VW Golf R:

Telefonie

Interfaţa opţională de telefonie Premium vă oferă, alături de dispozitivul hands-free, şi o conexiune cu antena exterioară, precum şi o conexiune USB de date şi pentru încărcare pe consola centrală. Astfel vă puteţi conecta foarte simplu smartphone-ul. Nu mai este necesar un suport adiţional.

Interesant este şi modulul de telefonie integrat în automobil, cu unitatea GSM/UMTS de emisie/recepţie. Dumneavoastră decideţi dacă interconectaţi sistemul cu telefonul dumneavoastră mobil sau utilizaţi o cartelă SIM separată. În ambele cazuri, veţi benefica de o calitate bună a semnalului, pentru că modulul de telefonie este conectat la antena exterioară.

De asemenea, puteţi transfera convorbirile telefonice începute în afara maşinii la dispozitivul hands-free, prin Bluetooth, cu condiţia ca smartphone-ul dumneavoastră să fie compatibil Bluetooth® şi remote SIM Access Profile (rSAP). Operarea se face în acest caz prin comandă vocală, cu ajutorul volanului multifuncţional sau prin intermediul sistemului multimedia.

Mai mult decât confortabilă: interfaţa Confort pentru telefonie (dotare opţională) dispune de funcţie hands-free, precum şi de funcţia de încărcare inductivă. Iar datorită conexiunii inductive la antena exterioară a automobilului şi a unei mufe USB pentru date şi încărcare din cotiera centrală, puteţi purta convorbiri telefonice deosebit de confortabil, la bordul automobilului dumneavoastră Golf R. Încă un aspect special: conexiunea inductivă la antenă permite conectarea la microfonul de înaltă calitate integrat în plafonul maşinii, precum şi difuzarea sunetului prin intermediul difuzoarelor integrate ale maşinii, astfel încât calitatea sunetului convorbirilor va fi excelentă. Nu mai este necesar nici suportul adiţional pentru telefon. Un plus pentru design, dar şi pentru utilitate.

 

Mai multe detalii despre sistemele de telefonie mobilă oferite de Volkswagen

În funcţie de tarifele dumneavoastră pentru serviciile de telefonie mobilă, atunci când recepţionaţi pachete de date prin intermediul internetului, pot fi generate costuri adiţionale - mai ales în străinătate (de ex. taxe de roaming). Departamentul Accesorii Originale Volkswagen vă recomandă în mod expres să încheiaţi cu furnizorul dumneavoastră de telefonie mobilă un contract cu un abonament pentru traficul nelimitat de date! Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen