VW Golf R:

Sistemul radio

Pregătit pentru concert? Sistemul radio Composition Media vă este oferit ca dotare standard şi are un touchscreen color de 20,3 cm (8 inchi). Puteţi astfel reda şi muzică în format MP3 sau WMA. Sistemul citeşte, de asemenea, carduri SD, recepţionează posturi radio FM şi dispune de difuzoare excelente şi de interfaţă AUX-IN pentru conectarea surselor audio externe. Are de asemenea o interfaţă USB şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Sistemul descris este echipat, de asemenea, cu o antenă Diversity, care optimizează recepţia chiar şi în condiţii dificile.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen