VW Golf R:

Sistemul radio

Pregătit pentru concert? Sistemul radio Composition Media vă este oferit ca dotare standard şi are un touchscreen color de 20,3 cm (8 inchi). Puteţi astfel reda şi muzică în format MP3 sau WMA. Sistemul citeşte, de asemenea, carduri SD, recepţionează posturi radio FM şi dispune de difuzoare excelente şi de interfaţă AUX-IN pentru conectarea surselor audio externe. Are de asemenea o interfaţă USB şi posibilitatea de a conecta telefoanele mobile prin Bluetooth. Sistemul descris este echipat, de asemenea, cu o antenă Diversity, care optimizează recepţia chiar şi în condiţii dificile.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen