VW Golf R:

Motorul

Cu Golf R sunteţi în permanență în pole position. Motorul său de 221 kW (300 CP) abia aşteaptă să-şi dezvolte puterea maximă. Cu transmisia automată DSG cu dublu ambreiaj, Golf R Variant accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde.
Elementul central al acestui automobil este motorul TSI cu tehnologie turbocharger. Combinaţia între injecţia directă şi supraalimentarea turbo inteligentă, precum şi cuplul mai ridicat asigură experienţe impresionante, în fiecare moment petrecut la volan. Astfel, Golf R îşi transpune cu suveranitate puterea pe asfalt, oferind performanţe ce taie respiraţia.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen