VW Golf R:

Motorul

Cu Golf R sunteţi în permanență în pole position. Motorul său de 221 kW (300 CP) abia aşteaptă să-şi dezvolte puterea maximă. Cu transmisia automată DSG cu dublu ambreiaj, Golf R Variant accelerează de la 0 la 100 km/h în doar 4,7 secunde.
Elementul central al acestui automobil este motorul TSI cu tehnologie turbocharger. Combinaţia între injecţia directă şi supraalimentarea turbo inteligentă, precum şi cuplul mai ridicat asigură experienţe impresionante, în fiecare moment petrecut la volan. Astfel, Golf R îşi transpune cu suveranitate puterea pe asfalt, oferind performanţe ce taie respiraţia.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen