Fiecare rotaţie emană dinamism.

Sportivitatea mai urcă astfel cu încă un nivel. Cu jantele din aliaj de 18 inchi Cadiz, cu anvelope late, de 225, Golf R îşi câștigă imediat respectul pe şosea și nu doar în timp ce se află în mişcare. Jantele cu finisaj aluminiu gloss asigură look-ul optim, chiar şi atunci când maşina staţionează. Dar şi cu jantele din aliaj opţionale de 19 inchi Pretoria cu finisaj negru sau gri metalizat sau cu noile jante din aliaj de 19 inchi Spielberg, Golf R se prezintă în formă maximă. Etrierele negre cu emblema R subliniază imaginea sportivă de ansamblu a mașinii.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen