Performanţe tangibile.

De cum veţi lua loc la bordul automobilului dumneavoastră Golf R, pulsul vă va creşte cât aţi clipi: caracterul sportiv şi dinamic al acestui model se reflectă şi în detaliile interiorului. Astfel, pragurile din oţel inoxidabil şi cu iluminare albastră, inserţiile decorative Carbon Touch cu iluminare ambientală şi pedalierul din oţel inoxidabil indică fără echivoc direcţia: înainte. Plafonul interior negru şi Active Info Display cu design R accentuează acest dinamism extrem. Impresia sportivă de ansamblu emanată de Golf R este subliniată şi mai mult de ecranul de start cu emblema R, precum şi de nuca schimbătorului îmbrăcată în piele ecologică, cu decor din aluminiu şi cusături decorative Crystal Grey.

Cu volanul multifuncţional sport R îmbrăcat în piele ecologică puteţi schimba rapid treptele de viteză, folosind padelele de pe volan, fără să fiţi nevoit să luaţi mâinile de pe volan.

Cu Golf R veţi avea parte de călătorii cu adevărat sportive. Pentru ca dumneavoastră să staţi confortabil şi să aveţi totodată sprijin lateral, vă sunt oferite scaunele sport de top în dotarea standard. Acestea sunt atractive datorită designului extrem de sportiv, asigurând totodată stabilitate la un stil de condus sportiv. În faţă, scaunele sunt acoperite cu tapiţeria textilă Race şi cu Alcantara asortată pe interiorul secţiunilor laterale. Opţional, scaunele sport de top pot fi comandate şi cu tapiţerie din piele ecologică. Tetierele şi secţiunile laterale interioare au aspect Carbon Style, iar pe spătar este integrată emblema R. Secţiunile centrale asortate sunt disponibile în nuanţa Anthracit şi Modern Grey.

*Secțiunile centrale ale scaunelor acoperite cu piele ecologică "Nappa"; partea frontală a tetierelor din față, zona umerilor și interiorul secțiunilor laterale ale scaunelor din faţă și scaunelor laterale din spate acoperite cu piele ecologică "Carbon Style" (piele şpăltuită). Automobilele din aceste imagini pot avea detalii diferite faţă de cele oferite în gama disponibilă în România. Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra unui cost adițional. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen