VW Golf R:

Exteriorul

Golf R impresionează de la prima vedere, cu detaliile sale sportive: de la farurile LED cu fundal negru, cu lumini de zi şi cu funcţie Cornering dinamică şi până la bara faţă cu design motorsport şi grila radiatorului specifică gamei R, cu lamele negre gloss. La fel, şi partea din spate atrage atenţia: contururile pline de forţă ale barei din spate, difuzorul negru gloss cu design R şi blocurile optice spate cu LED şi carcase închise la culoare arată imediat de ce Golf R este mereu cu cel puțin un pas înainte. Mai atrag atenţia și evazările negre gloss ale pragurilor şi emblema R de pe lateral şi de pe hayon. Carcasele cromate mat ale oglinzilor exterioare sau, opţional, cu finisaj Carbon sau negru gloss desăvârşesc designul plin de personalitate.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen