VW Golf R:

Exteriorul

Golf R impresionează de la prima vedere, cu detaliile sale sportive: de la farurile LED cu fundal negru, cu lumini de zi şi cu funcţie Cornering dinamică şi până la bara faţă cu design motorsport şi grila radiatorului specifică gamei R, cu lamele negre gloss. La fel, şi partea din spate atrage atenţia: contururile pline de forţă ale barei din spate, difuzorul negru gloss cu design R şi blocurile optice spate cu LED şi carcase închise la culoare arată imediat de ce Golf R este mereu cu cel puțin un pas înainte. Mai atrag atenţia și evazările negre gloss ale pragurilor şi emblema R de pe lateral şi de pe hayon. Carcasele cromate mat ale oglinzilor exterioare sau, opţional, cu finisaj Carbon sau negru gloss desăvârşesc designul plin de personalitate.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen