VW Golf R:

DCC

Vă place să conduceţi în stil sportiv? Atunci aduceţi motorsport-ul pe şosea, cu funcţia de selectare a modului de condus şi cu modul Race, special dezvoltat pentru Golf R. Adaptaţi maşina în funcţie de preferenţele dumneavoastră de moment, apăsând pur şi simplu un buton sau folosind ecranul tactil al sistemului multimedia. Rezultatul vă va impresiona imediat, cu şasiul cu reglaje mai ferme, reacţia imediată a acceleraţiei şi schimbarea mai rapidă a treptelor asigură senzaţii autentice de curse.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen