VW Golf R:

Controlul prin gesturi

Gesturile mărunte pot avea efecte mari. Nu este valabil doar pentru relaţiile interumane, ci şi pentru comenzile modelului Golf R, pentru că acestea simplifică în mod considerabil operarea sistemului de navigaţie Discover Pro. Puteţi să navigaţi foarte simplu în meniul principal şi în diferitele submeniuri, trecând de la stânga la dreapta cu o simplă mişcare de tip swipe. Astfel, prin mişcarea mâinii puteţi să treceţi de exemplu de la un post radio la altul sau de la o melodie la alta sau poate de la o fotografie la alta. La fiecare gest, codul de culori vă permite să recunoaşteţi pe ecran dacă gestul a fost recunoscut sau nu. Și desigur, în orice moment, puteţi folosi şi opţiunile clasice de comandă.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen