Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Tracţiunea integrală 4MOTION permanentă distribuie cuplul motorului TSI către cele patru roţi, în funcţie de necesar. Astfel poate fi evitată blocarea roţilor şi rotirea acestora în gol, iar automobilul dumneavoastră va avea tracţiune optimizată, pe aproape orice fel de suprafaţă de rulare. În combinaţie cu transmisia cu dublu ambreiaj DSG cu 7 trepte, Golf R accelerează eficient şi fără pierderi de tracţiune.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen