Meniu
Inchidere meniu

Când tehnologia nu merge înainte, ci aleargă. Golf R

Când tehnologia nu doar merge... ci aleargă.

Golf R este mai puternic ca niciodată, ilustrând clar cât de rapid se dezvoltă tehnologia: cu o putere de 221 kW (300 CP) şi un cuplu de 400 Nm, cu transmisia automată DSG cu dublu ambreiaj, îmbină pasiunea pentru motorsport cu detalii sportive şi performanţe impresionante.

Performanţe.

De pe pista de curse, direct pe şosea: datorită tracţiunii integrale permanente 4MOTION, precum şi a motorului TSI puternic, cu supraalimentare cu turbină şi cu injecţie directă, veţi avea parte de experienţe impresionante. Cu transmisia automată DSG cu două ambreiaje şi cu 7 trepte de viteză, veţi accelera eficient şi fără pierderi de tracţiune.

Motorizarea Creat pentru motorsport. Golf R.

Cu 221 kW (300 CP), un cuplu mai ridicat şi valori de acceleraţie impresionante, Golf R se prezintă cu suveranitate pe şosea.

4MOTION Rămâneţi cu roţile pe pământ.

Vă doriţi să puteţi avansa cu tracţiune optimă, inclusiv pe teren accidentat şi umed? Cu tracţiunea integrală 4MOTION oferită ca dotare standard pentru Golf R, veţi putea face acest lucru aproape peste tot.

Suspensiile cu reglare adaptivă DCC. Şasiul este exact aşa cum vi-l doriţi.

Confortabil sau ferm: cu funcţia de reglare a suspensiilor adaptive DCC, puteţi seta şasiul în funcţie de stilul dumneavoastră de condus şi de suprafaţa de rulare.

Sport HMI Fiţi mereu cu ochii pe nivelul de performanţă.

Ce putere generează motorul? Cât este presiunea de supraalimentare? Acum puteţi urmări în permanenţă tehnologia în acțiune. Sport Human Machine Interface (HMI) vă informează cu privire la performanţele automobilului dumneavoastră Golf R.

Launch Control Optimizat pentru distanţe mici, drum lung şi pista de curse.

Pe şosea se simte ca acasă: aici Golf R este în mediul său propice. Dar cel mai bine şi mai bine, se simte pe pista de curse.

Sistemul de evacuare titan R-Performance Arată și sună excelent.

Sistemul opţional de evacuare din titan specific modelului R-Performance a fost dezvoltat în colaborare cu Akrapovič

Pachetul Performance Mai mult. Mai departe. Mai repede.

Pe şosea se simte ca acasă: aici Golf R este în mediul său propice. Dar cel mai bine şi mai bine, se simte pe pista de curse.

Designul.

Golf R se caracterizează prin dotări de calitate, cu aspect specific motorsport-ului, având un limbaj clar de design, cu elemente caracteristice gamei R. Pentru detalii aveţi la alegere diverse variante atractive.

Exterior

Linia ideală. Și în privința designului.

Farurile cu funcţie Cornering dinamică şi barele de protecţie sport îi conferă acestui automobil un caracter marcant şi plin de forţă.

Detalii

Interiorul

Performanţe tangibile.

Designul interiorului ţine pasul cu designul de la exterior, desăvârşind atmosfera specifică automobilelor din motorsport. Scaunele sport top, detaliile atractive din piele ecologică şi emblema R marcantă desăvârşesc look-ul sportiv.

Detalii

Jantele din aliaj uşor

Fiecare rotaţie radiază dinamism.

Jantele din aliaj uşor oferite pentru Golf R vă vor încânta atât în mişcare, cât şi când maşina stă pe loc. Şi vor pune punctul pe i în ceea ce priveşte caracterul sportiv al modelului.

Detalii

Liniile de echipare

Sisteme de asistenţă

Sistemele inteligente de asistență a şoferului pot spori confortul la drum şi vă pot ajuta să faceţi faţă cu brio situaţiilor periculoase sau chiar să le evitaţi complet.

Sisteme de asistenţă

Front Assist şi ACC

Inapoi la overview

Relaxare, chiar şi în traficul aglomerat.

Vă doriţi şi dumneavoastră câteodată un sistem de asistență care să monitorizeze pentru dumneavoastră traficul care se desfăşoară pe următorul segment de drum? Cu sistemul de monitorizare a vecinătăţii Front Assist, această dorinţă devine realitate.

Traffic Jam Assist şi Emergency Assist

Inapoi la overview

Pentru a avansa când traficul pare să stea pe loc.

Asistentul opţional pentru ambuteiaje vă ajută în situaţiile stresante din traficul îngreunat şi poate astfel să contribuie la evitarea accidentelor caracteristice congestiilor din trafic. Sistemul opţional Emergency Assist detectează situaţiile în care şoferul nu mai are capacitatea de a conduce şi preia controlul parţial asupra maşinii.

Senzorul Blind Spot

Inapoi la overview

Maşina vă ajută la schimbarea benzii de rulare şi la ieşirea de pe locul de parcare.

Senzorul opţional Blind Spot cu asistent pentru ieşirea din parcare vă avertizează de existenţa maşinilor în unghiul mort, în anumite limite și condiții. La parcarea cu spatele, sistemul monitorizează zona din partea laterală şi din spatele maşinii dumneavoastră.

Multimedia.

Sistemele multimedia oferite de Golf R îndeplinesc cerinţe ridicate - printre altele datorită touchscreen-ului inclus în echiparea standard, dar şi a comenzilor prin gesturi.

Dotările multimedia

Navigaţia

Inapoi la overview

Ajungeţi cu bună dispoziţie la destinaţie.

Sistemele opţionale de navigaţie vă oferă numeroase funcţii inovatoare, care satisfac chiar și cele mai variate şi exigente dorinţe. Astfel veţi beneficia de distracție de primă clasă, rămânând totodată pe drumul cel bun.

Active Info Display

Inapoi la overview

Vedeţi exact acele informaţii care vă interesează.

Ceasurile analogice sunt deja sisteme de domeniul trecutului. Opţional puteţi înlocui ceasurile clasice cu un display de înaltă rezoluţie. Inovatorul afişaj Active Info Display vă poate oferi mult mai multe informaţii decât doar viteza şi nivelul combustibilului.

Telefonie

Inapoi la overview

Comunicare mai facilă.

Spuneți ce aveți de zis, dar nu luaţi mâinile de pe volan. Golf vă oferă opţional două variante de interfeţe pentru telefonie.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen