Optaţi pentru cea mai sportivă legătură între maşină şi carosabil.

Pentru a asigura plăcerea pură a condusului, caroseria modelului Golf GTI Performance a fost coborâtă cu 20 milimetri, iar arcurile, amortizoarele şi stabilizatoarele au fost reglate mai ferm. Veți simți nemijlocit rezultatul: manevrabilitatea este optimizată simţitor mai ales la condusul sportiv - de exemplu în viraje, experienţa condusului devenind mult mai directă. Astfel puteţi exploata puterea ridicată, menţinând controlul deplin.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen