Golf GTI Performance este echipat cu scaune confortabile, ce impresionează cu designul lor legendar.

Și sportcoupe-ul modern Golf GTI Performance se supune la rândul său tradiţiei. Încă de la primul Golf GTI, care a fost oferit începând cu anul 1976, scaunele sport cu tapiţerie cu carouri scoţiene au făcut parte din echiparea standard. În prezent această tapiţerie se numeşte Clark, are în continuare carouri şi este prevăzută cu cusături decorative roşii.


Scaunele din faţă au evoluat, devenind scaune sport de top, reglabile pe înălţime, echipate cu suport lombar şi cu buzunare pe spătare. S-a păstrat certitudinea că vă aflaţi într-un autovehicul care reuneşte sportivitatea, cu calitatea şi cu caracterul practic în cotidian. Încă o dovadă în acest sens: spătarul rabatabil fracţionat asimetric al banchetei.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen