Savuraţi şi mai multă putere, în condiţii de control deplin.

Vă plac virajele strânse? Atunci Golf GTI Performance este perfect pentru dumneavoastră. Pentru că acest model vă oferă, printre altele, un diferenţial blocabil pe puntea faţă (VAQ), care stabilizează maşina când derapează. Astfel puteţi să vă bucuraţi din plin de control optim când conduceţi sportiv. Şi mai mult: puterea sa impunătoare se ridică la 180 kW (245 CP) şi îi permite modelului Golf GTI Performance să ajungă în doar 6,2 secunde de la 0 la 100 km/h şi să atingă viteza maximă de 250 km/h (limitată). Discurile sale de frână deosebit de mari, de 340 mm, de pe puntea faţă sunt accentuate de inscripţia GTI de pe etrierele roşii.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen