VW Golf GTI:

Jante

Expresia stilului dumneavoastră: de cum veţi ajunge ...oriunde, cu jantele din aliaj uşor Brooklyn, veţi atrage toate privirile. Jantele sportive cu anvelope late de 225/45 R 17 subliniază sportivitatea modelului dinamic GTI şi exprimă fără echivoc personalitatea puternică a automobilului, conferind profilului modelului Golf GTI o alură inconfundabilă.

Iar opţional puteţi beneficia chiar de şi mai multă sportivitate: de exemplu cu jantele negre gloss din aliaj uşor de 18 inchi Milton Keynes. Iar cei pentru care aceste variante nu sunt încă suficient de ieşite din comun pot să opteze pentru jantele opţionale Brescia din aliaj uşor de 19 inchi cu finisaj gloss şi cu spiţe în formă de Y sau pentru jantele opţionale Santiago din aliaj uşor de 19 inchi cu spiţe gloss încrucişate. Ambele modele de jante provin din gama exclusivă Volkswagen R şi par că plutesc, în ciuda dimensiunilor impunătoare. Dar indiferent de varianta pe care o veţi alege, etrierele roşii caracteristice cu inscripţia GTI vor fi prezente în toate cazurile.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen