VW Golf GTI:

Jante

Expresia stilului dumneavoastră: de cum veţi ajunge ...oriunde, cu jantele din aliaj uşor Brooklyn, veţi atrage toate privirile. Jantele sportive cu anvelope late de 225/45 R 17 subliniază sportivitatea modelului dinamic GTI şi exprimă fără echivoc personalitatea puternică a automobilului, conferind profilului modelului Golf GTI o alură inconfundabilă.

Iar opţional puteţi beneficia chiar de şi mai multă sportivitate: de exemplu cu jantele negre gloss din aliaj uşor de 18 inchi Milton Keynes. Iar cei pentru care aceste variante nu sunt încă suficient de ieşite din comun pot să opteze pentru jantele opţionale Brescia din aliaj uşor de 19 inchi cu finisaj gloss şi cu spiţe în formă de Y sau pentru jantele opţionale Santiago din aliaj uşor de 19 inchi cu spiţe gloss încrucişate. Ambele modele de jante provin din gama exclusivă Volkswagen R şi par că plutesc, în ciuda dimensiunilor impunătoare. Dar indiferent de varianta pe care o veţi alege, etrierele roşii caracteristice cu inscripţia GTI vor fi prezente în toate cazurile.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen