Entdecken Sie edles Rennsport­ambiente.

Încă de la deschiderea uşii şoferului, vă va încânta decorul pragului, care este iluminat în roşu. Imediat ce veţi lua loc pe scaunul sport reglabil pe înălţime, care este echipat cu buzunare pe spătare şi cu tapiţeria textilă Clark în carouri, veţi simţi puterea pură în mâinile dumneavoastră: aceasta va lua forma volanului multifuncţional, teşit în partea de jos şi îmbrăcat în piele ecologică. Volanul are decor GTI, iar nuca schimbătorului de viteze are forma caracteristică de minge de golf.  

În timp ce conduceţi, puteţi urmări performanţele automobilului dumneavoastră pe display-ul color animat de pe bord. Sau puteţi savura imaginea planşei de bord, cu instrumentele de bord specifice modelelor GTI şi cu inserţiile decorative sportive de pe consola centrală. Această alură extrem de sportivă va fi desăvârşită de pedalierul acoperit cu oţel inoxidabil mat, care permite o precizie similară celor utilizate în motorsport.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen