Entdecken Sie edles Rennsport­ambiente.

Încă de la deschiderea uşii şoferului, vă va încânta decorul pragului, care este iluminat în roşu. Imediat ce veţi lua loc pe scaunul sport reglabil pe înălţime, care este echipat cu buzunare pe spătare şi cu tapiţeria textilă Clark în carouri, veţi simţi puterea pură în mâinile dumneavoastră: aceasta va lua forma volanului multifuncţional, teşit în partea de jos şi îmbrăcat în piele ecologică. Volanul are decor GTI, iar nuca schimbătorului de viteze are forma caracteristică de minge de golf.  

În timp ce conduceţi, puteţi urmări performanţele automobilului dumneavoastră pe display-ul color animat de pe bord. Sau puteţi savura imaginea planşei de bord, cu instrumentele de bord specifice modelelor GTI şi cu inserţiile decorative sportive de pe consola centrală. Această alură extrem de sportivă va fi desăvârşită de pedalierul acoperit cu oţel inoxidabil mat, care permite o precizie similară celor utilizate în motorsport.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen