Savuraţi şi mai multă putere, în condiţii de control deplin.

Vă plac virajele strânse? Atunci Golf GTI Performance este perfect pentru dumneavoastră. Pentru că, suplimentar faţă de dotarea standard a modelului Golf GTI, oferă un diferenţial blocabil pe puntea faţă (VAQ), care stabilizează maşina dacă derapează. Astfel puteţi să vă bucuraţi din plin de control optim când conduceţi sportiv. Şi mai mult: puterea sa impunătoare se ridică la 180 kW (245 CP) şi îi permite modelului Golf GTI Performance să ajungă în doar 6,4 secunde de la 0 la 100 km/h şi să atingă viteza maximă de 250 km/h (limitată). Discurile sale de frână deosebit de mari, de 340 mm, de pe puntea faţă sunt accentuate de inscripţia GTI de pe etrierele roşii.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen