Legenda revine.

Designul modelului Golf GTI Performance este inspirat din motorsport. Secţiunea sa frontală, cu farurile suple, cu modelul caracteristic de fagure al grilei radiatorului şi cu prizele de aer negru gloss îl confirmă ca fiind un urmaş demn al primului GTI. Deja clasic, bandoul decorativ roşu curge de la grila radiatorului, care poartă emblema GTI şi până la farurile marcante, accentuând astfel designul de ansamblu dinamic, subliniat şi de barele de protecţie specifice modelului GTI, emanând forţă sportivă.


Caracterul sportiv al profilului este dat atât de pragurile evazate, ce dau senzaţia că Golf GTI este şi mai aproape de şosea, decât este oricum fizic, având garda la sol redusă faţă de modelul standard. Dinamismul este amplificat şi de înscrisul GTI de pe cele două aripi frontale.

Partea din spate impresionează cu difuzorul negru mat şi cu terminaţiile cromate ale eşapamentului din partea stângă şi cea dreaptă, precum şi cu eleronul vopsit în culoarea caroseriei. Mai ales noaptea, blocurile optice spate roşii închis şi iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare se evidenţiază cu eleganţă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen