Legenda revine.

Designul modelului Golf GTI Performance este inspirat din motorsport. Secţiunea sa frontală, cu farurile suple, cu modelul caracteristic de fagure al grilei radiatorului şi cu prizele de aer negru gloss îl confirmă ca fiind un urmaş demn al primului GTI. Deja clasic, bandoul decorativ roşu curge de la grila radiatorului, care poartă emblema GTI şi până la farurile marcante, accentuând astfel designul de ansamblu dinamic, subliniat şi de barele de protecţie specifice modelului GTI, emanând forţă sportivă.


Caracterul sportiv al profilului este dat atât de pragurile evazate, ce dau senzaţia că Golf GTI este şi mai aproape de şosea, decât este oricum fizic, având garda la sol redusă faţă de modelul standard. Dinamismul este amplificat şi de înscrisul GTI de pe cele două aripi frontale.

Partea din spate impresionează cu difuzorul negru mat şi cu terminaţiile cromate ale eşapamentului din partea stângă şi cea dreaptă, precum şi cu eleronul vopsit în culoarea caroseriei. Mai ales noaptea, blocurile optice spate roşii închis şi iluminarea cu LED a plăcuţei de înmatriculare se evidenţiază cu eleganţă.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen