Partea dumneavoastră de drum este mereu optim iluminată, chiar dacă din sens opus vine o altă maşină.

Sigur s-a întâmplat să fiţi orbit de farurile celor care se deplasau din sens opus. Pentru scurt timp vederea v-a fost afectată, pentru că ochii v-au fost supuşi unei treceri rapide de la întuneric la lumină puternică. Cu sistemul opţional de reglare dinamică a luminilor de drum Dynamic Light Assist, nu mai sunteţi nevoit să treceţi în permanenţă de la luminile de drum la cele de întâlnire. Pentru că pe întuneric deplin şi începând de la viteze de deplasare de 60 km/h, luminile de drum vor fi aprinse automat, iar atunci când din sens opus vor veni alte autovehicule, luminile vor fi parţial estompate, în anumite limite și condiții. Astfel puteţi să conduceţi cu luminile de drum în permanenţă activate, beneficiind de iluminarea optimă a carosabilului.

Aceste funcții sunt posibile datorită camerei video de la nivelul oglinzii interioare. Aceasta poate detecta autovehiculele care se deplasează în faţa dumneavoastră sau din sens opus şi transmite aceste informaţii sistemului de comandă. Drept urmare, fascicolul de lumină va fi estompat în respectiva zonă, cu ajutorul unei funcţii de mascare a farurilor.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen