Pentru ca virajele să devină şi mai incitante.

Cine ar fi crezut că o expresie atât de tehnică precum -diferenţial blocabil pe puntea faţă- poate să stârnească un zâmbet atât de larg? La Golf GTI Performance se întâmplă exact acest lucru. Pentru că această dotare poate oferi mai mult dinamism, o tracţiune mai bună şi mai ales un sentiment foarte liniştitor, în fiecare viraj. Pentru că prin intervenția mai accentuată pe o anumită parte, de exemplu, conduita în viraje devine mai sportivă, mai rapidă și mai precisă. Pe şoselele virajate, vă ajută și direcţia progresivă avansată, care permite un nivel şi mai ridicat de control şi confort. Aceasta optimizează caracteristicile dinamice, datorită comportamentului mai direct al sistemului de direcţie. Dar sistemul oferă avantaje şi în uzul cotidian, reducând efortul necesar la virare, de exemplu la manevrele de parcare.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen