Pentru ca virajele să devină şi mai incitante.

Cine ar fi crezut că o expresie atât de tehnică precum -diferenţial blocabil pe puntea faţă- poate să stârnească un zâmbet atât de larg? La Golf GTI Performance se întâmplă exact acest lucru. Pentru că această dotare poate oferi mai mult dinamism, o tracţiune mai bună şi mai ales un sentiment foarte liniştitor, în fiecare viraj. Pentru că prin intervenția mai accentuată pe o anumită parte, de exemplu, conduita în viraje devine mai sportivă, mai rapidă și mai precisă. Pe şoselele virajate, vă ajută și direcţia progresivă avansată, care permite un nivel şi mai ridicat de control şi confort. Aceasta optimizează caracteristicile dinamice, datorită comportamentului mai direct al sistemului de direcţie. Dar sistemul oferă avantaje şi în uzul cotidian, reducând efortul necesar la virare, de exemplu la manevrele de parcare.

Valorile de consum și emisii ale vehiculului la momentul utilizării efective a acestuia pot să devieze față de cele menționate în materialele de prezentare sau în documentele cu privire la vehiculul în cauză. Aceste valori sunt influențate inclusiv de conduita în trafic, ponderea parcursului urban/extraurban, consumatorii utilizați în timpul deplasării (de exemplu, utilizarea instalației de climatizare), gradul de încărcare al vehiculului, precum și de alți factori ce nu țin de domeniul tehnic (de exemplu, condițiile de vreme sau condițiile de trafic). De asemenea, dotările opționale și accesoriile (de exemplu, pneuri mai late, bare transversale, portbagaj auto), pot modifica parametrii relevanți ai vehiculului, de exemplu, greutatea, rezistența la rulare și aerodinamicitatea, rezultând astfel abateri ale datelor de consum și emisii CO2 în ceea ce privește vehiculul.

Închide
Meniu
Inchidere meniu

Golf GTI "Performance"

 

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen