VW Golf GTI:

Controlul prin gesturi

Gesturile mărunte pot avea efecte mari. Nu este valabil doar pentru relaţiile interumane, ci şi pentru comenzile modelului Golf GTI, pentru că acestea simplifică mult operarea sistemului de navigaţie Discover Pro. Puteţi să navigaţi foarte simplu în meniul principal şi în diferitele submeniuri, trecând de la stânga la dreapta cu o simplă mişcare de tip swipe. Astfel, prin mişcarea mâinii, puteţi să treceţi de exemplu de la un post radio la altul sau de la o melodie la alta sau poate de la o fotografie la alta. Un cod de culori vă permite să recunoaşteţi pe ecran la fiecare gest dacă acesta a fost recunoscut sau nu. Și desigur, în orice moment, puteţi folosi şi opţiunile clasice de comandă.

Anumite autovehicule din imaginile de pe această pagină web sunt echipate cu dotări opţionale, disponibile contra cost. Toate informaţiile cu privire la dotări şi datele tehnice reprezintă informaţii cu titlu informativ, fără a genera obligaţii ferme. Este rezervat dreptul de a efectua modificări ulterioare. Toate preţurile afişate sunt preţuri recomandate, inclusiv TVA şi sunt supuse modificărilor.

Închide
Menü schließen

Golf GTI "Performance"

 

Hoppla!
Ihr Browser scheint nicht aktuell zu sein. Eventuell funktioniert unsere Webseite nicht optimal. Die meisten Browser (nicht jedoch MS Internet Explorer 11 & älter) funktionieren dennoch problemlos.

Wir empfehlen Ihnen ein Update Ihres Webbrowsers!
Die jeweils neueste Version kann überall im Internet ein gutes Erlebnis sicherstellen.

Danke für Ihren Besuch und viel Spaß,
Ihr Volkswagen Team