Meniu
Inchidere meniu

Noul Golf GTI TCR.

Când pauzele accelerează pulsul.

Cu Golf GTI TCR, uitați de rutină cât ați zice "wow!". Pentru că versiunea exclusivă de stradă a omonimului participant la cursele TCR impresionează cu... 213 kW (290 CP)! Iar viteza maximă limitată la 250 km/h* şi accelerarea de la 0 la 100 km/h în doar 5,6 secunde grăbesc cu viteză maximă şi pulsul celor care conduc un Golf GTI TCR. În timpi de record! După cum ne şi aşteptam de la un GTI. (* Opţional este posibil ca viteza maximă să fie limitată la 260 km/h.)

Dotări speciale

Exterior. Însemnele dominanței.

Inscripţia GTI de pe hayon şi jantele Reifnitz din aliaj uşor negre mat de 19 inchi (opţionale) demonstrează indubitabil că avem de-a face cu un sportiv de performanţă,

Interiorul. Chiar şi fanii sporturilor automobilistice vor fi cât se poate de satisfăcuţi.

În stil GTI specific, accentele roşii pot fi observate în întreg interiorul, dominat altfel de eleganţa negrului. Volanul multifuncţional şi nuca schimbătorului de viteze, ambele îmbrăcate în piele ecologică, sunt rafinate prin cusături contrastante. Până şi centurile de siguranţă şi inserţiile decorative de pe panourile uşilor preiau tema cromatică. În zona inferioară, de la nivelul picioarelor, atrage atenţia pedalierul cu aspect de oţel inoxidabil. Pe bună dreptate, căci acceleraţia şi frâna fac parte dintre cele mai importante dotări ale sportivului Golf GTI TCR.

Scaunele sport. Scaune top sport cu factor legendar integrat.

Tapiţeria din microfibră şi material textil de pe scaunele top sport a fost concepută special pentru Golf GTI TCR. Cu secţiunile centrale Flash-Red şi emblema GTI brodată, amintesc, pe loc, de străbunul lor legendar.

Eleronul. Efectele nu sunt doar optice.

Eleronul marcant finisat în culoarea caroseriei asigură caracteristici dinamice optimizate şi sporeşte stabilitatea la rulare, chiar şi la viteze mai mari de peste cei 250 km/h.

Jantele din aliaj uşor. Privirile invidioase sunt garantate.

Jantele Reifnitz din aliaj uşor negre mat de 19 inchi (opţionale) demonstrează indubitabil că avem de-a face cu un sportiv de performanţă. Dar şi Belvedere, jantele standard din aliaj uşor de 7,5 J x 18 (fără imagine) arată fără echivoc ce poate această maşină.

Ups!
Browserul dvs. nu pare sa fie actualizat. Posibil ca din aceasta cauza site-ul nostru sa nu functioneze optim. Majoritatea browserelor (dar nu și MS Internet Explorer 11 sau mai vechi) functioneaza insa bine.

Va recomandam sa actualizati browserul dvs.!
Cea mai recenta versiune poate asigura o experienta pozitiva pe internet.

Va multumim pentru vizita
Echipa Volkswagen